Írnátok valami nagyon különc, nagyon művészi, nagyon elvont, természetfeletti elemeket tartalmazó, tini lányoknak való könyvet?
Böszörményi Gyula Gergő-könyvek
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__41049-jok..
A fenti kritériumoknak megfelel. Hogy
Tini lányoknak való-e?
Majd te eldöntöd.
Könyvtárban a Gergő-könyveket meg lehet kapni.
Üdv. Ági
A Szent Johanna gimi(!!!!!!!)
Kerstin Gier: Rubinvörös,Zafírkék(!!!!!)
Sarah Dessen: Figyelj rám!
Sarah Dessen: Tökéletes
Becca Fitzpatrick: Csitt,Csitt Crescendo(!!!!)
Polly Shilmann: Rajongás
Suzanne Selfors: Mentsük meg Júliát!
Lauren Kate: Fallen
Bree Desapin: The Dark divine, The Lost saint
Claudia Gray: Evernight-sorozat
Alison Noel: Evermore sorozat
Simone Elkeles: Tökéletes kémia
Garci,Stohl: Beautiful creatures-Lenyűgöző teremtmények
Én ezeket olvastam és mind nagyon tetszett. De a fent említett 3 (ami mögé tettem felkiáltó jelet) Azt sztem mindenképpen olvasd el, mert nagyon jóó :D
Hmmm :) szerintem erre a leírásra teljesen ráillik :D : Az imádott Jenna Fox - csodálatosan vegyíti a sci-fi, az orvosi témájú thriller és az ifjúsági irodalom hagyományait :D
Ezen kívűl naggyon tudom ajánlani a Burok című könyvet, én imádtam
Egyépként, nekem telljesen ugyanilyen az ízlésem 8 könyvek terén) szeretem, a groteszk, lehetetlen, és a természetesnemk ellentmondó könyveket :D Bocsi, ha nem nagy teher, tudnál te is mondani egy pár könyvet, ami neked tertszett :D ? Köszi!
háát nagyon elvont és tinilányoknak való??? Mit értesz elvont alatt? Mert hogy nincs olyan könyv ami ebbe beleillene az biztos. Mert mondjuk a Metró 2033 és 2034 eléggé elvont, de nem kifejezetten tinilányoknak való. Vagy most fog megjelenni a Bioshock Rapture magyarul. Na az nagyon elvont, csak éppen ez sem igazán tinilányoknak való... (legalábbis a játékból ítélve, ami életem legelvontabb és legelmebetegebb játéka)
Bár ott van a Végzet Ereklyéi sorozat, azt nem igazán nevezném elvontnak, de biztos hogy tinilányoknak való. Vagy mondjuk a Shiver, Linger, Forever is jó, bár ez sem elvont.
Szóval fantasy/sci fi könyvekre gondoltál? Mert akkor nézz körül a könyvmolyképző kiadó könyvei között. Asszem az a legjobb kiadó ha ilyen témájú könyvet keresel.
+ talán még az Eragon, Elsőszülött, Brisingr is nagyon jó, azt is érdemes elolvasni.
Probald ki Tonya Hurleynek a Szellemlany cimu konyveit, osszesen harom van. Ellegge elter az atlagostol, vicces humoros es szerelmerol szol.
Egy lanyrol szol akinek tetszik egy fiu a sulibol, de nem tudja ezt neki megmondani, mert megfullad egy gumumacitol es meghal, de osszebaratkozik egy halando lannyal es akkor kezdodik az erdekes resz
Nekem a kedvenceim koze tartozik, es mindeniken ajanlom :)
Naaaaaaaa
GRACELING- A garabonc
FIRE- Zsarát áááá Kristin Cashore írta ^^
Aztán- SÁRKÁNYLÁNY <33 Licia Troisi könyve
Ezek a kedvenc könyveim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!