Ismeri valaki ezt a filmet? (RE)
Sziasztok!
Keresek egy lenyűgözően jó filmet amit még vagy az MTV1 vagy a Duna Tv adott le 2004 körül.Nem hollywoodi műről van szó,sokkal inkább valami európai(francia,német v lengyel?),elvont művészfilmről.Képileg az egész fekete-fehér(de nem azért mert régi),és egy komor városban élő,züllött emberek életét mutatja be több cselekményszálon.Az egyik főszereplő egy fiatal srác.A barátnőjével drogoznak, a film vége felé szeretkeznek és a srác hallucinációi közepette angyalnak képzeli magát(vagy angyalokat lát?)és leugrik egy többemeletes ház tetejéről.Ezzel záródik a történet.
basszus ,ezt most komolyan írod? :D
láttad a shop stop 1et?ha láttad tudhatod ,hogy totál más vonalon mozog az a történet.
de legyen az én gondatlanságom ...
tehát tisztelt olvasók,ha nem lenne elég 1értelmű ez egy DRÁMA!!!
Berlin felett az ég
Talán erre gondolsz, bár nem vagyok benne biztos, mert még nem láttam a filmet, csak tervezem majd megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!