Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki esetleg nem ismeri ezt...

Valaki esetleg nem ismeri ezt a filmet?

Figyelt kérdés

Csak egy részletet láttam a filmből, de nagyon tetszett szóval ha valaki ráismer légyszíves írja le a címét.

Egy szőke fiatal lány van benne aki egy híres,házas kosárlabda sztárral folytat viszonyt, de terhes lesz és mivel azt hiszi hogy a kapcsolatuk több mint egy viszony nem veteti el a babát abban a reményben hogy a férfi majd elhadja a feleségét. Ez nem így történik, és egyedül marad a babával. A férfi látogatja a gyereket és egy ideig minden "rendben" is megy, de aztán a férfi úgy dönt hogy a feleségével akarja nevelni a gyereket, így az egész bíróságra kerül..Aztán persze a lánynak elég nehéz felvenni a harcot a híres,gazdag kosárlabda sztár ellen. Idáig láttam, aki tud segíteni annak előre is köszönöm! :)

2011. szept. 1. 00:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%

A végére vagy kíváncsi?

Nem láttam de elmondom. Mivel amcsi film, a luvnya nyeri meg a pert.

2011. szept. 1. 01:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Valami közelebbi konkrétumot azért írj a filmről, így nem lehet rákeresni. szereplő, szereplők nevei stb
2011. szept. 1. 01:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Harmadjára is én :)

Nyálazd végig ezt a listát, s ha megtaláltad benne ír, mert a hülyeségen túl, most már engem is érdekel. Torrentről bizti leszedhető.

[link]

2011. szept. 1. 01:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Még át is nyálaztam, de csak a Love & Basketball (2000) -ra lehetett valamelyest ráhúzni a lepedőt, a többire nem, pedig a kosaras naplója is ott van.
2011. szept. 1. 01:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Jaj de kedves vagy :)))))
2011. szept. 1. 02:31
 6/12 anonim ***** válasza:
jah, én fel is pontoztam
2011. szept. 1. 09:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem a végére vagyok kiváncsi hanem a címére, a love and basketball-nak elolvastam a leírását de nem az :/ Sajnos a színészeket nem ismertem fel benne.
2011. szept. 1. 21:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Mikori film? saccperkábé? Milyen ruhában vannak?

Nem egy ócsó TV játék? Mer akkor bajos ügy.

És legfőképp, hol, mikor láttad?

2011. szept. 1. 21:08
 9/12 anonim ***** válasza:

De arra csak emlékszel, hogy Kim-nek hívták a cajt, vagy Jennifernek? - a la amcsi film :) A fazon meg Mike, Ben, Jason, Bill? Mármint a filmbeli nevükre vagyok kíváncsi.

Hol játszódott? nyújork?

2011. szept. 1. 21:11
 10/12 anonim ***** válasza:
A hallmarkon ment nemrég, én is láttam, de csak úgy fél szemmel, a címe meg egyáltalán nem ugrik be.
2011. szept. 2. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!