Valaki esetleg nem ismeri ezt a filmet?
Csak egy részletet láttam a filmből, de nagyon tetszett szóval ha valaki ráismer légyszíves írja le a címét.
Egy szőke fiatal lány van benne aki egy híres,házas kosárlabda sztárral folytat viszonyt, de terhes lesz és mivel azt hiszi hogy a kapcsolatuk több mint egy viszony nem veteti el a babát abban a reményben hogy a férfi majd elhadja a feleségét. Ez nem így történik, és egyedül marad a babával. A férfi látogatja a gyereket és egy ideig minden "rendben" is megy, de aztán a férfi úgy dönt hogy a feleségével akarja nevelni a gyereket, így az egész bíróságra kerül..Aztán persze a lánynak elég nehéz felvenni a harcot a híres,gazdag kosárlabda sztár ellen. Idáig láttam, aki tud segíteni annak előre is köszönöm! :)
A végére vagy kíváncsi?
Nem láttam de elmondom. Mivel amcsi film, a luvnya nyeri meg a pert.
Harmadjára is én :)
Nyálazd végig ezt a listát, s ha megtaláltad benne ír, mert a hülyeségen túl, most már engem is érdekel. Torrentről bizti leszedhető.
Mikori film? saccperkábé? Milyen ruhában vannak?
Nem egy ócsó TV játék? Mer akkor bajos ügy.
És legfőképp, hol, mikor láttad?
De arra csak emlékszel, hogy Kim-nek hívták a cajt, vagy Jennifernek? - a la amcsi film :) A fazon meg Mike, Ben, Jason, Bill? Mármint a filmbeli nevükre vagyok kíváncsi.
Hol játszódott? nyújork?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!