Nem ismeri véletlen valaki ez a filmet?
Figyelt kérdés
sziasztok van egy film, amit hosszú ideje keresek. nagyon rég láttam így csak "képek" maradt meg belőle:
van egy apa és annak egy fia és lánya. a kisfiú intézetben nevelkedik , a lány ha jól emlékszem a ház alaksorában "él".
a kisfiú minden év ugyanazon napján felrajzol a szobája felára két tenyérlenyomatot és beleír egy számot ( 10,11,12....) és minden évben ezen napon eltűnik egy annyiidős lány mint ami akezekbe van írva, a rendőrség nyomoz. az apa rabolja el és asszem levágja a lányok kézfejét vagy valami ilyesmi mert alánya keze béne :S nem emlékszem.
a kisfiunak van egy babája aminek a homlokára JÉZUS van írva.
gondolom nagyon kesze-kusza lett de remélem valakinek beugrik valami...
kb.10-13 éve láttam ha nem több.
köszönöm a segítségeteket
2011. nov. 22. 14:46
1/3 anonim válasza:
Hát nem ismerem a filmet, de ha megtudnád a címét szólj mindenképpen mert érdekel már engem is :DD
2/3 anonim válasza:
Sajnos én sem ismerem, de engem is érdekelne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!