Magyarországon egy dark-fantasy könyvnek lenne sikere?
Rengeteg ötletem van,nagyon szeretek írni,,szeretem a horror,thriller,fantasy,illetve paranormális jellegű könyveket.
Eddig van pár amit feltöltöttem,azokra azt mondták,hogy jók,és a magyartanárom szerint is van hozzá tehetségem.
Szerintetek Magyarországon megállná a helyét egy dark-fantasy könyv?
Ami viszont még fontos,hogy több rémtörténetből állna! Körül-belül,mint a Mesék a kriptából,és az X-akták.
Az értelmes válaszokat előre is köszi!
szerintem a legtöbb fantasy könyvet mostanában már a vöröspöttyöstől szerzik be az emberek. Evidens ha egy könyv már bekerült ehhez a kiadóhoz, akkor sokkal nagyonn esélye van, mint bármelyik másik kiadónál.
Szóval nem tartom lehetetlennek, hogy M.o.-ról kitörjön egy könyv a nagyvilágba, csupán egy jókiadó kell hozzá. Na meg nem utolsó sorban legyen tényleg érdemes a kiadásra könyved :)
Köszi! :D
Nagyon remélem,hogy az lesz! :D
Köszi! :D
Megpróbálom a legjobbat kihozni magamból! :D
Szerintem bárhol megállná a helyét, hisz szerencsére nem országtól függ az emberi ízlés :D
És én azt mondom, hogy ha tényleg olyan jó, akkor nem kell ahhoz vörös pöttyösnek lennie, hogy sikeres is legyen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!