Van valami történelmi regény ami a római korban játszódik?
Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 19:58
2/11 A kérdező kommentje:
Magyar nincs?
2014. febr. 6. 20:12
3/11 anonim válasza:
Mármint magyar írótól származót keresel, vagy pedig magyar nyelven olvashatót? Mert a Quo Vadis magyarul is megjelent.
4/11 A kérdező kommentje:
Megjelent magyarul? A címe megváltozott?
Nem feltétlenül magyar írótól kell :)
2014. febr. 6. 20:43
5/11 A kérdező kommentje:
Ja és Róma bukására lettem volna kíváncsi, de ez is jónak tűnik.
2014. febr. 6. 20:48
6/11 anonim válasza:
Miért változott volna a címe? Olvasd el a könyvet, hasznos lesz, mert ezek szerint nem ismered a legendát.
Ezért ez a címe, és ez nem is változhat.
A Molyon keress olyan könyveket, amik az ókori Rómára vonatkoznak, vagy a bukására. (Írd csak be a keresőbe, hogy "ókori róma" és kidob egy csomót.)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. febr. 6. 21:32
8/11 belapus válasza:
9/11 anonim válasza:
Robert Graves: Én, Claudius
Robert Graves: Claudius az isten
10/11 anonim válasza:
Emberek csak a legismertebbet nem írjátok le Lewis Wallace : BEN HUR ( bár sokan azt mondják jobb a film én még is a könyv melett teszem le a voksom ... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!