Melyik a legjobb Stephen King könyv?
Figyelt kérdés
Nekem eddig az állattemető tetszett a legjobban. Nektek melyik a kedvencetek?2014. febr. 5. 16:37
1/11 anonim válasza:
Nehéz eldönteni.Nekem nagyon tetszett a Rémkoppantók és a Mobil.De jó a Ragyogás és a Tortúra is.Meg az összes többi.
3/11 anonim válasza:
Végítélet ! :) De az Állattemető is tetszett!
4/11 anonim válasza:
Nekem a Cujo a kedvencem. 17 éves kamaszlányként olvastam. Azóta is minden évben elolvasom 1x:) De nagyon jó még az
Állattemető,
A két Rose,
Halálsoron (sírtam rajta, ahogy a Cujo-n is...)
11/22/63 ,
Halálos árnyék
Minden sötét csillag sehol,
Titkos ablak titkos kert, Langolierek,
Rémkoppantók,
Carrie
A remény rabjai
Tóparti kísértetek
Bilincsben
28 éves vagyok és még mindig a kedvencem. Megvan az összes könyve:) a férjem , és az anyósom is imádják:D
5/11 anonim válasza:
Nálam a Sorvadj el és a Tortúra viszik a prímet.
6/11 anonim válasza:
A remény rabjai
Borzalmak városa
Ragyogás
Tűzgyújtó
7/11 anonim válasza:
Mind! Az előttem válaszolók kihagyták az állj ki mellettem c. kis regényt ami a remény rabjai kötetben jelent meg, de a szívem csücske a halálsoron! Na azon bőgtem...
8/11 anonim válasza:
Nálam a 11/22/63 és a Duma Key a favorit. :)
9/11 anonim válasza:
Duma Key és Minden haláli, az utóbbi egy novelláskötete.
10/11 anonim válasza:
Nekem az AZ tetszett a legjobban. 1600 oldal, de nem kell tőle megijedni, nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!