Mit gondoltok a Twilight sorozatról?
Elsősorban a könyvekre gondolok, nem a filmekre.
Lányos, romantikus, vagy fiúknak is élvezhető.
Igazából miről szól?
Milyen a stílusa? Mert azt a tipikus amerikai regényíró stílust (mint pl. Dan Brown, vagy Kathy Reichs stílusa) nem igazán kedvelem.
Hát azt nem tudom,hogy fiúk eltudnák-e olvasni,de az én véleményem elmondom.
A könyvek hátuljára van írva pár szó:Twilight:megborzongat
New Moon:megbabonáz
Eclipse:magával ragad
A breaking dawnra meg még kiderül,hogy mi lesz írva.
Na,ezek a szavak tényleg illenek az adott kötetre.Leginkább a new moonra és az eclipse-re.A new moon engem megbabonázott,mert mikor kiolvastam,és vissza tettem a polcra,legalább 2 hétig arra a polcra tévedt a szemem,ahol ez a könyv volt.Az eclipse tényleg magával ragadott,mert mivel a szüleim nem engedték,hogy napközben olvassak,éjszaka olvastam,és nem bírtam lerakni,nem érdekelt,hogy másnap fáradt leszek.Jó könyvek,és talán azért szeretem őket,mert változtam tőlük,sok dolgot máshogy láttam.És a egy-egy kötet borítója,így utolag belegondolva,nagyon illik az adott kötetre.Mivel a breaking dawn-t is olvastam,ezért tudom,hogy arra is illeni fog a borítója.Mikor olvastam őket,akkor arra a napra akaratlanul is más világba kerültem.Ahogy nem figyeltem,a gondolataim vissza kalandoztak a könyvre.De megértem azokat,akiknek nem tetszik.Mindenkinek más az ízlése,még könyv terén is.Olvasd el az egyik kötetet,és majd meglátod,hogy tetszik-e:)
15/L
na,felesleges javítottam:)
ne vegyétek figyelembe a javítást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!