Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok a Twilight...

Mit gondoltok a Twilight sorozatról?

Figyelt kérdés

Elsősorban a könyvekre gondolok, nem a filmekre.

Lányos, romantikus, vagy fiúknak is élvezhető.

Igazából miről szól?

Milyen a stílusa? Mert azt a tipikus amerikai regényíró stílust (mint pl. Dan Brown, vagy Kathy Reichs stílusa) nem igazán kedvelem.

2009. dec. 5. 10:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
72%

Hát azt nem tudom,hogy fiúk eltudnák-e olvasni,de az én véleményem elmondom.

A könyvek hátuljára van írva pár szó:Twilight:megborzongat

New Moon:megbabonáz

Eclipse:magával ragad

A breaking dawnra meg még kiderül,hogy mi lesz írva.

Na,ezek a szavak tényleg illenek az adott kötetre.Leginkább a new moonra és az eclipse-re.A new moon engem megbabonázott,mert mikor kiolvastam,és vissza tettem a polcra,legalább 2 hétig arra a polcra tévedt a szemem,ahol ez a könyv volt.Az eclipse tényleg magával ragadott,mert mivel a szüleim nem engedték,hogy napközben olvassak,éjszaka olvastam,és nem bírtam lerakni,nem érdekelt,hogy másnap fáradt leszek.Jó könyvek,és talán azért szeretem őket,mert változtam tőlük,sok dolgot máshogy láttam.És a egy-egy kötet borítója,így utolag belegondolva,nagyon illik az adott kötetre.Mivel a breaking dawn-t is olvastam,ezért tudom,hogy arra is illeni fog a borítója.Mikor olvastam őket,akkor arra a napra akaratlanul is más világba kerültem.Ahogy nem figyeltem,a gondolataim vissza kalandoztak a könyvre.De megértem azokat,akiknek nem tetszik.Mindenkinek más az ízlése,még könyv terén is.Olvasd el az egyik kötetet,és majd meglátod,hogy tetszik-e:)

15/L

2009. dec. 29. 12:07
 22/23 anonim ***** válasza:
*olvass
2009. dec. 29. 12:08
 23/23 anonim ***** válasza:

na,felesleges javítottam:)

ne vegyétek figyelembe a javítást!:)

2009. dec. 29. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!