Mit gondoltok a Twilight sorozatról?
Elsősorban a könyvekre gondolok, nem a filmekre.
Lányos, romantikus, vagy fiúknak is élvezhető.
Igazából miről szól?
Milyen a stílusa? Mert azt a tipikus amerikai regényíró stílust (mint pl. Dan Brown, vagy Kathy Reichs stílusa) nem igazán kedvelem.
De ez most tökre általánosítás. Ez olyan mintha mi meg azon lepődnénk meg, hogy pl nem minden fiú szereti a Terminátort :)
És mondtad h nem hallottad még, hogy beszélnének róla. Írd be ide keresőbe h Twilight. Nem csak egykét oldal lesz az amit kidob :)
Hát, hogy miről is szól, azt megtudhatod magad is: olvasd el. Valóban vannak benne romantikus részek, meg van, ahol lányos. Én például attól mentem a falnak, hogy majd' minden oldalon minimum kétszer említtetik, hogy jaaj, Bella ilyen szerencsétlen, meg olyan szerencsétlen, meg ilyen béna, meg olyan ügyetlen... Na de szerintem tényleg kezdd el, és majd meglátod, hogy tetszik. Ja és igen, fiúknak is élvezhető. ;)
16/F
Kedves 16:41-es!
Nem azon csodálkozom, hogy nem tetszik neki, hanem azon, hogy azért nem tetszik neki, mert csöpögős.
Persze! Nem minden lánynak kell odalennie a romantikus regényekért, de akkor is ez a gyakoribb
22:25-ös vagyok.
Igen, tudom, elég meglepő már az is, hogy egy ennyi idős lány nem szereti.. Én alapból nem bírom a műfajt, olyan mű az egész. Ráadásul ez rosszul is van megírva. Plusz ez a beteges rajongás.. Oké, szeressen valaki valamit, nekem is van kedvenc könyvem, együttesem, de nem csinálom ezt, mint a kedves Alkonyat rajongók 80%-a. Bár ez már nem tartozik ide..
Mondjuk nekem alapból nem ilyen a stílusom, inkább a horrort csípem. Pl King bácsi azért nagyobbakat alkot, mint a Twilight.. ;)
én most rendeltem meg az elsö 3 részt könyvben-alkonyat,ujhold,napfogyatkozást a filmet láttam alkonyat részt az ujholdat most töltöm le.de én nadon imádom sztem nadon jo film meg minden imádom és nam csak lányos ez a film mindenkinek valami,szerelmi dráma egy olyan szerelem ami mindent kibir sztem..érdmes megnézni és elolvasni is sztem..alig várom h meg tudtjam rendelni a dvd filmet is mert az bövebb változat mint amit le lehet tölteni:D:D
15/L
Dan Brown írói képességeit senki sem vitatja.
Én legalábbis nem.
Viszont a története úgy ahogy van ponyva, csak az a baj, hogy ezt sokan nem veszik észre. És ez az író felelőssége is.
Amúgy köszi a véleménynyilvánításod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!