Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok a Twilight...

Mit gondoltok a Twilight sorozatról?

Figyelt kérdés

Elsősorban a könyvekre gondolok, nem a filmekre.

Lányos, romantikus, vagy fiúknak is élvezhető.

Igazából miről szól?

Milyen a stílusa? Mert azt a tipikus amerikai regényíró stílust (mint pl. Dan Brown, vagy Kathy Reichs stílusa) nem igazán kedvelem.

2009. dec. 5. 10:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

De ez most tökre általánosítás. Ez olyan mintha mi meg azon lepődnénk meg, hogy pl nem minden fiú szereti a Terminátort :)

És mondtad h nem hallottad még, hogy beszélnének róla. Írd be ide keresőbe h Twilight. Nem csak egykét oldal lesz az amit kidob :)

2009. dec. 7. 16:41
 12/23 anonim ***** válasza:

Hát, hogy miről is szól, azt megtudhatod magad is: olvasd el. Valóban vannak benne romantikus részek, meg van, ahol lányos. Én például attól mentem a falnak, hogy majd' minden oldalon minimum kétszer említtetik, hogy jaaj, Bella ilyen szerencsétlen, meg olyan szerencsétlen, meg ilyen béna, meg olyan ügyetlen... Na de szerintem tényleg kezdd el, és majd meglátod, hogy tetszik. Ja és igen, fiúknak is élvezhető. ;)

16/F

2009. dec. 7. 17:50
 13/23 A kérdező kommentje:

Kedves 16:41-es!

Nem azon csodálkozom, hogy nem tetszik neki, hanem azon, hogy azért nem tetszik neki, mert csöpögős.

Persze! Nem minden lánynak kell odalennie a romantikus regényekért, de akkor is ez a gyakoribb

2009. dec. 7. 18:31
 14/23 anonim ***** válasza:
60%

22:25-ös vagyok.

Igen, tudom, elég meglepő már az is, hogy egy ennyi idős lány nem szereti.. Én alapból nem bírom a műfajt, olyan mű az egész. Ráadásul ez rosszul is van megírva. Plusz ez a beteges rajongás.. Oké, szeressen valaki valamit, nekem is van kedvenc könyvem, együttesem, de nem csinálom ezt, mint a kedves Alkonyat rajongók 80%-a. Bár ez már nem tartozik ide..

Mondjuk nekem alapból nem ilyen a stílusom, inkább a horrort csípem. Pl King bácsi azért nagyobbakat alkot, mint a Twilight.. ;)

2009. dec. 7. 21:47
 15/23 anonim ***** válasza:
fos. akkora feneket kerítenek neki. úgy lefog csengeni mint az állat.
2009. dec. 10. 22:50
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát szerintem fiú is élvezheti mert van benne akció is meg egy- két helyen humoros is, főleg mikor Jacob képben van :D .. És vannak olyan fiuk is akik szeretik a romantikus részeket is. A twilight Saga részeiből én az első hármat olvastam eddig de én egy fiúnak a harmadikat az Eclipset ajánlanám inkább, persze én a többit is szeretem de ez már más káposztalé mert én lány vagyok :P .. Ha szeretsz olvasni akkor szerintem próbáj beleolvasni és ha tetszik akkor szerencséd van. :D ... Ami a rajongást illeti szerintem nincs igazuk itt egyeseknek. Miért ne rajonganának, hogyha egyszer szeretik. Nem tehetnek arról, hogy annyira sokan szeretik. Mivel jó könyv. Akinek meg nem ez a stílusa az ne írja azt h nem jó. Mert ha ő nem szereti nem azt jelenti hogy a könyv rossz! ... Csak ennyit akartam ! :)
2009. dec. 14. 15:26
 17/23 anonim ***** válasza:

én most rendeltem meg az elsö 3 részt könyvben-alkonyat,ujhold,napfogyatkozást a filmet láttam alkonyat részt az ujholdat most töltöm le.de én nadon imádom sztem nadon jo film meg minden imádom és nam csak lányos ez a film mindenkinek valami,szerelmi dráma egy olyan szerelem ami mindent kibir sztem..érdmes megnézni és elolvasni is sztem..alig várom h meg tudtjam rendelni a dvd filmet is mert az bövebb változat mint amit le lehet tölteni:D:D

15/L

2009. dec. 19. 12:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Mindenben csatlakoznék a kedves 22:25-21:47-es hez. 15 éves lány vagyok, és becsületesen elolvastam mind a 4 és fél részt, mert az összes lány ismerősöm folyton erről áradozott, és meg voltak döbbenve, h én, aki az egész baráti társaságunkból a legtöbbet olvas,még nem olvasta, elolvastam de nagyon nyögve nyelősen, főleg a 2. részt.( amikor befejeztem az összeset, és kérdezték a véleményemet, én meg kijelentettem, hogy a 11-12 éves rózsaszín világban élő csitriknek elmegy, akkor az egyik lány osztálytársam nekem akart jönni, hogy ezt azonnal vonjam vissza.:) Egyébként szerintem azért szeretik annyian, mert egyszerű, és sok lány tud azonosulni Bellával.És a személyiségedtől függ, h tetszik e neki vagy sem. Mi megnéztük az alkonyatot anno általánosban az osztályommal, és csak 1 fiúnak tetszett(a 14-ből) a középsuliban meg 2 fiú kivételével mindenki hányik tőle(a 32-ből). De ha tetszik és olvasod, szerintem ne menj ki az utcára vele, mert kiröhögnek. (És ha kérhetem, Dan Brownt nem kritizálni, mert elég nehéz lehet kb 600 oldalt úgy megírni, h 1 percnyi unalom sincs benne.)
2009. dec. 19. 21:47
 19/23 A kérdező kommentje:

Dan Brown írói képességeit senki sem vitatja.

Én legalábbis nem.

Viszont a története úgy ahogy van ponyva, csak az a baj, hogy ezt sokan nem veszik észre. És ez az író felelőssége is.

Amúgy köszi a véleménynyilvánításod.

2009. dec. 20. 11:36
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem nagyonis tetszik.
2009. dec. 27. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!