Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Twilight-Alkon...

Mit gondoltok a Twilight-Alkonyat film sorozatrol?

Figyelt kérdés
nem tudjátok hol lehet letölteni a részeket meg h eddig hány rész van készem a h a napfogyatkozás is készen van e vagy csak az Ujholdig???
2009. dec. 19. 12:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
éln nem szeretem az alkonyatot mert miley cyrus sem szereti! miley a példaképem és ezért
2009. dec. 19. 13:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
hát ez az első válaszoló tömör szánalom.....
2009. dec. 19. 14:27
 3/13 anonim válasza:
miley cyrus kiugrik az ablakon! Akkor én is mert ő a példaképem XD
2009. dec. 19. 15:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Én imádom a twilight saga-t! :) 2 rész van kész a twilight-alkonyat és a new moon-újhold. Az eclipse-napfogyatkozást már leforgatták de csak júni-lúli körül jelenik meg!
2009. dec. 19. 15:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Az Eclipse előzetesei januártól lesznek a neten,a film meg nyáron jön ki.De részemről marad a könyv,az jobb,mint a film.
2009. dec. 19. 17:36
 6/13 A kérdező kommentje:

köszi,és arra tud nekem válaszolni h összesen hány rész belöle mert tudok a :Twinilight(Alkonyat),New Moon (Újhold),

Eclipse (Napfogyatkozás) és Breaking Dawn (Hajnalhasadás) de olvastam valami Éjféli nap..akkor összesen 5rész lesz?????meg a könyvek meg már késszen vannak csak a filmeket forgatják nem? de olyant is hallodtam h abba hagyta az iró nö az 5részt mert valaki feltette netre az eljét és azért most nem irni..ez igaz??segitsetek nekem mert nem találok semmi normális infot!!!

2009. dec. 19. 18:05
 7/13 A kérdező kommentje:

jah meg hol lehet letölteni az ujhold rész?sehol sem lehet ugy letölteni az alkonyatot/ujhold mind ahogy dvdén adják ki h extrákal meg minden mert dvd-n ugy adják h 2dvd tele sok sok extrákkal???azt nem lehet tetölteni...

elöre is köcce...

2009. dec. 19. 18:07
 8/13 anonim válasza:

Ez igaz hogy az 5.-ik részének csak a fele van meg mert ellopták és ezért nem folytatja egy darabig,de azt olvastam hogy 2010-ben írni fogja tovább a könyvet.

De az újholdat én most töltöm fel és ha gondolod akkor elküldöm a linket ahol letudod tölteni de csak felíratos mert nincs még meg hozzá a magyar szinkron.

Ha jól tudom akkor februárban lesz meg magyarul a film.

2009. dec. 19. 22:22
 9/13 anonim válasza:

Ja és az én feltöltésemhez nincs extra meg stb...

Meg ezzel csak annyi baj van hogy mozis de nagyon jó a minősége ezt már biztos.

2009. dec. 19. 22:25
 10/13 A kérdező kommentje:
22:22 es nek szól....Igen léccike küld el nekem a linket!!!!Nekem tudsz irni privibe oda linkeld be léccikeee....Nadon örülnék jah és nem baj h angol mert én értem de köszikeeee...és küld ell..lécciiii..:D:D:D:D:D
2009. dec. 20. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!