Mit gondoltok a Twilight-Alkonyat film sorozatrol?
köszi,és arra tud nekem válaszolni h összesen hány rész belöle mert tudok a :Twinilight(Alkonyat),New Moon (Újhold),
Eclipse (Napfogyatkozás) és Breaking Dawn (Hajnalhasadás) de olvastam valami Éjféli nap..akkor összesen 5rész lesz?????meg a könyvek meg már késszen vannak csak a filmeket forgatják nem? de olyant is hallodtam h abba hagyta az iró nö az 5részt mert valaki feltette netre az eljét és azért most nem irni..ez igaz??segitsetek nekem mert nem találok semmi normális infot!!!
jah meg hol lehet letölteni az ujhold rész?sehol sem lehet ugy letölteni az alkonyatot/ujhold mind ahogy dvdén adják ki h extrákal meg minden mert dvd-n ugy adják h 2dvd tele sok sok extrákkal???azt nem lehet tetölteni...
elöre is köcce...
Ez igaz hogy az 5.-ik részének csak a fele van meg mert ellopták és ezért nem folytatja egy darabig,de azt olvastam hogy 2010-ben írni fogja tovább a könyvet.
De az újholdat én most töltöm fel és ha gondolod akkor elküldöm a linket ahol letudod tölteni de csak felíratos mert nincs még meg hozzá a magyar szinkron.
Ha jól tudom akkor februárban lesz meg magyarul a film.
Ja és az én feltöltésemhez nincs extra meg stb...
Meg ezzel csak annyi baj van hogy mozis de nagyon jó a minősége ezt már biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!