Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvasnátok-e azt a könyvet...

Elolvasnátok-e azt a könyvet amiről lent részeltesebben írok?

Figyelt kérdés
Amely egy olyan fiúról szól aki természetfeletti képeségekkel bír, és meleg. A könyvet 3 kötetbe akarom megirni. 1. A föld illata, 2. Az Természet föllázad, 3. A bolygó újranépesül. a könyvről leírást emailben adok
2009. nov. 22. 17:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon tetsztik!!! Ha kiadod, megveszem :) így tovább nagyon jó :)
2010. jan. 7. 20:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Télleg naon jó szivesen elolvasnám az egész történetet. Viszont a meleg szál meglepett. De ne vedd ki belőle mert a mai meleg embereknek kell érezniük, hogy nem nézik le őket.
2010. febr. 7. 07:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lesz.:)

Elkezdted már írni? Hány éves vagy?

Amúgy nem a Nathan nevet adtad a srácnak,ami egy angol név?Aztígy írják:Nathan.

2010. márc. 3. 13:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem elolvasnám, de szerintem a meleg vonás onnan tud kiindulni, ha gyerekkorától kezdve úgy kezelik mint egy kis lányt, otthon még a becézése is lány név és az édes anyja úgy kezeli mint a legjobb barátnőjét születésétől fogva! (Olvasd el Steiner Kristóf vallomásos könyvét sokat lehet belőle tanulni meleg fiúkról) És innen indulhatna az, hogy tizen-egynéhány évesen kitör belőle az a cucc!

Amúgy nagyon király ötlet! Csak ezt a melegséget így kéne kezdeni, mert nem hiszem, hogy amit te leírtál az úgy oké lenne. Vonzódjon baba korától kezdve a férfiakhoz, persze megpróbálhatja lánnyal is de nem oké és akkor jön a Rendőr srác vagy ki, és ott körbeírhatod azt a fellángolt érzelem zuhatagot! Az úgy nagyon passzentos lenne!!!

2010. ápr. 13. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!