Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvasnátok-e azt a könyvet...

Elolvasnátok-e azt a könyvet amiről lent részeltesebben írok?

Figyelt kérdés
Amely egy olyan fiúról szól aki természetfeletti képeségekkel bír, és meleg. A könyvet 3 kötetbe akarom megirni. 1. A föld illata, 2. Az Természet föllázad, 3. A bolygó újranépesül. a könyvről leírást emailben adok
2009. nov. 22. 17:29
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Kihagytam a történetet de inkább leírom.

Egy fiúról szól akit gyerek kora óta kitagadnak és vernek.(10 éves korától) 13 éves korában kiszabadul a benne lévő természet ereje, amivel a természeti dolgokat tudja irányitani. Az első kötet arról szólna hogy megismerkedik egy lánnyal de az csúnyán megbántja. Ezután beleszeret egy mentős srácba aki megmutatja neki az élet szép oldalát. MEgölik a mentőst amiért a sráccal foglalkozik. A srác (Naten-nek hivják) ugy dönt jobb ha nemél és saját erejével megöli magát.(összecsapja magára a földet).

2.kötet: Eltelt 200 év Naten "sunnyadása" óta. Egy hatalmas fa nőtt ki a földből aminek a gyümölcse erőt ad. Sokan akik kétségbeesetten a halálhoz fordulnak rátalálnak a fára és esznek a gyümölcsből. a föld legerősebb erejét egy Bosszút forraló srác kapja aki elhozza az Armageddont. Naten felébred a föld pusztulására és a 4 őselem leszármazottaival (tűz,víz,fény,levegő) összefognak hogy felkutassák az erőket és újra a fára hejezzék őket. Naten beleszeret egy másik srácba akinek erőt ad. Chidory Frozenwater (víz) éli túl csak a 4 őselem közül aki megkapja a levegő ereét is.

3. Naten, Chidory és Kyle (Naten szerelme) újjrateremtik a föld élőlényeit, növényeit. MEgtalálják a gonoszt aki megtanulta formálni a hatalmát és kreálni új erőket. Csatlósai megpróbálják Natenéket meggyilkolni de végül sikerül 3ójuknak megölni a fő-fő gonoszt. A természet visszaáll eljön az örök szerelem ... bla bla bla :)

2009. nov. 22. 17:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Huh.. Valoszinuleg csak en vagyok tul oreg (19), de nekem ez tul mesesnek tunik, ilyet nem olvasok. De ki tudja, lehet, hogy masnak bejon. :)
2009. nov. 22. 17:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint egy anime. Nekem túl egyszerűnek tűnik
2009. nov. 22. 18:01
 4/14 anonim ***** válasza:
a történet mondjuk jó, nekem az nem tetszik, hogy meleg fiúró szól, ha tiniknek szánod a könyvet ne legyen meleg (magánvélemény)
2009. nov. 22. 18:01
 5/14 A kérdező kommentje:
a könyv bármeik koroasztálynak szól. A meleg főhős benne a lényeg. Ahogy szenved mindaddig amig ránem talál a szerelmére és rendesen nemtudnak élni.
2009. nov. 23. 15:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem ebből a könyből hiányzik a szerelmi szál...bár lehet,h én vagyok felettébb sekélyes, de ez a meleg dolog a tinik számára vagy akár nekem is kicsit bekavarhat a képbe..Valahogy nem áll össze.A kalandos Történetek főhőse legyen írtó szexi vagy legyen írtó szerelmes;)
2009. nov. 23. 16:48
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem animézel, és rajongsz a BL-ekért;)

Meleg szerelmi szál! Ilyen nincs gyakran, edig szerintem kéne. A sztori érdekes, de nem kiemelkedő; nem venném meg, max kikölcsönözném a könyvtárból.

A "Chidory"-t pedig Chidorinak írják:D

2009. nov. 23. 18:09
 8/14 A kérdező kommentje:
a Chidory név osztálytársnőm ötlete volt és ő csak úgy rábökött egy nevet. Igen szeretem az animét de nemonnan jött. A Szenvedélyező kommentelőnek üzenem. a Történet alatt fut egy szerelmi szál. Amiben beleszeret a MEntős(srácba) NAten. MEg hát otlesz a végső szerelme
2009. nov. 24. 17:16
 9/14 anonim ***** válasza:

hu nekem erdekesnek hangzik de piciket ismeros a tortenet... ez a termeszet iranyitos ero meg hasonlo nemreg neztem meg egy rovidebb sorozat animet es annak hasonlo tortenete volt persze mas de azert vannak hasonlosagok... a meleg vonal pedig erdekes... sok japan anime epul meleg vonalra... de azokat nem forditjak le sem angolra sem meg magyarra... raereztel a tiltott gyumolcsre! ha meg picit megbolonditod a tortenetet par csavarral es beleviszel egy csajt is vagy kettot aki pl remenytelenul szerelmes a fohosbe de az nem szereti viszont... kesobb elojohet mint gonosz, bosszuallo es megjavulhat egy kis valtozatossag... en elolvasnam... de inkabb ajanlom a forgatokonyvet es egy jo kis animet belole... vagy filmet kis sf.t sok sikert...

Pl... irhatnad blogba es akkor mar olvasom is!

ha van kedved kuldj meg valamiket at es segitek amiben tudok... zsu13juja@yahoo.com 21/L

2009. nov. 25. 18:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Én elolvasnám, meg is venném! Remélem megírod! Ne hagyd magad lebeszélni róla!! Sok szerencsét!
2009. dec. 19. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!