13 évesen elolvashatom A tűz és jég dala sorozatot?
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek! De kíváncsi
vagyok mások véleményére is.
Szerintem nyugodtam vágj bele! Én is így kezdtem ahogy te. Először a sorozatot láttam, imádtam, és gondoltam belevágok a könyve is. Most nem rég fejeztem be az ötödik részét, és azt kell mondanom a kedvenc könyvsorozatom lett. Nem bánnád meg. :)
14/L
Ugyanazt mondom, mint a többiek:
A tv-sorozatban képileg is megjelenítik meg a durva jeleneteket, míg, ha a könyvet olvasod, akkor a te fantáziádra van bízva, hogy miként képzeled el. Tehát s sorozatról inkább mondanám, hogy nem neked való, de ha az tetszett, akkor a könyvet mindenféleképp olvasd el!
Egyébként, megjegyezném, hogy a könyvekben nincsenek olyan nagyon részletesen leírva a durva jelenetek, de azért kikövetkeztethető, hogy mi történik. :)
Nem nagyon emlékszem, hogy a könyvben kirívóan perverz jelenetek lettek volna, legalábbis, hogy azok részletezve lettek volna! :) Egyébként meg mit aggódsz, ha tetszett a sorozat? :D
*Az a troll pedig, aki a tökéletes válaszokat lepontozta, ritka egy fogyatékos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!