Mit olvassak? 15 éves lánynak tudnátok ajánlani valami jó könyvet?
Figyelt kérdés
Túl vagyok a Harry Potter sorozaton háromszor, és megunhatatlan ugyan, de lassan kívülről tudom :D Érdekelne valami fantasy, vagy romantikus, vagy valami magyar népművészettel kapcsolatos kötet is, de bármire nyitott vagyok. Előre is köszi a tippeket! :)2013. okt. 9. 09:30
1/10 A kérdező kommentje:
Nagy kedvenceim még: A Pál utcai fiúk, Egri csillagok, Szent Johanna Gimi, Intőkönyvem története, Rejtő-könyvek, stb:)
2013. okt. 9. 09:36
2/10 anonim válasza:
Heló!
Bartimaeus-trilógia, Tóték (és Örkény egypercesei), Darren Shan vámpírköynvei - hátha megtetszenek -, Sherlock Holmes történetek, A höbbit, Gyűrűk Ura, Tüskevár, Téli berek, Vuk, Az emlékek őre, A fekete nyíl...
Jó szórakozást!
4/10 anonim válasza:
Ha Rejtőt kedveled, akkor elsősorban P. G. Wodehouse-t ajánlom. Ő egy angol író, nagyon hasonló a humora Rejtőhöz, csak (többnyire) a brit arisztokrácia fiataljairól szólnak a regényei. Nagyon vicces kalandregények, a legtöbben van egy kis szerelmi szál is. Az én kedvenceim tőle a Forduljon Psmithhez! és a Jeeves-történetek, ezek közül talán a Gáz van, Jeeves!-et kedvelem a leginkább.
6/10 anonim válasza:
Bezzeg az én időmben, Pillangó, Anyegin, A kapitány lánya, A revizor, A vadon szava, stb :)
7/10 anonim válasza:
Simone Elkeles-Tökéletes kémia!! :) nem fogsz benne csalódni,nagyon jó könyv:) báár vannak benne elég ronda szavak...vannak benne spanyol kifejezések amit a végén megtalálsz :)Legjobb könyv!:) 14L
8/10 anonim válasza:
Kiera Cass:Párválasztó ( 1. rész )
Az elit ( 2. rész )
Ezek romantikus könyvek, eszméletlen jók! *.*
Nagyon jók.
9/10 vivi1999 válasza:
Sephen King: Rémkoppantók, A ragyogás,Hasznosholmik,A sárkány szeme
Agatha Christie:gyilkosság a diákszállóban
10/10 anonim válasza:
Jus Accardo: Touch-Érintés
Jennifer L. Armentrout:Luxen sorozat
Cat Patric: Forgetten- Úgyis Elfelejtem
Maggie Stievfater: Mercy falls farkasai trilógia
Cynthia Hand: Angyalsors trilógia
Wendy Higgins: Angyali gonosz
Szerintem ezek tetszeni fognak, most csak ennyi jutott eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!