na jó, a gyerek vagy tinikönyveknek is van egy műfaja :) most olyan Szent Johanna Gimi-félére gondolsz, vagy azért más műfaj is jó? És ha igen, akkor milyen? A nem twilight, az most nem fantasy, nem szerelmes, vagy nem maga a könyvsorozat? Bocsi, ettől függ, tudok-e segíteni.
2012. márc. 13. 21:23
3/13 Mahesha válasza:
Eragon? az mondjuk fantázia, de nekem kedvencem, azokkal elleszel, nem épp rövid könyvek ;)
éés nagyon jó érdemes elolvasni!
úú énis imádom a SZJG-t!! :D
ami nagyon jó, a Neveletlen hercegnő naplója, abból vmi tizenvalahány könyv van ;)
2012. márc. 14. 14:40
4/13 anonim válasza:
Leslie L. Lawrence? Vicces krimiket ír, én imádom, szerintem bármelyik korosztálynak tetszhet (mondjuk én 14/L vagyok). Én most kezdtem az SzJG-t, de mellette olvasom a Millenium trilógiát (Tetovált lány-könyvek). Nagyon tudom ajánlani a Tetovált lányt, fantasztikus, a kedvenc könyvem, de néhol vannak benne durva részek. És még ott van a Galaxis útikalauz stopposoknak, az is nagyon jó könyv. :)
2012. márc. 14. 16:02
5/13 anonim válasza:
Sue Townsend: a 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplója, ez egy nagyon vicces könyv amit egy fiú naplójaként írta le az író, aztán Rejtő Jenő: A szőke ciklon.. nagyon vicces és jó sokat lehet rajta nevetni :) Paul Maar: Felbukkan egy szombóc, ez egy nagyon cuki könyv, én többször is kiolvastam (úgy hogy most leszek 15 éves).Ros Asquith: Egy aggódó tini top secret naplója, vagy pedig valamelyik Thomas Brezina: Fiúk kizárva kötet, nagyon jók... remélem tudtam segíteni :)
2012. márc. 14. 16:18
6/13 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy lány?
Így nehéz megmondani.
Agatha Christie ha szereted a krimiket
Anne sorozat
Pöttyös és csíkos könyvek
Jane Austen: Büszkeség és Balítélet
A két Lotti
Harry Potter sorozat
2012. márc. 15. 22:44
7/13 anonim válasza:
Ulysses Moore: A tükrök háza
2012. márc. 17. 10:24
8/13 A kérdező kommentje:
Húúú!:)
Köszönöm a sok választ!:)
Lány vagyok.:)
Izgalmas könyvekre gondoltam.:)
amiket felsoroltatok majdnem mindegyiket elolvastam!:))
A büszkeség és balítéletről halottam,hogy nagyon jó könyv!:D
Elolvasom mindenképp! A krimik...azokat imádom!:)
Köszönöm a kommenteket!:) Azt hiszem megyek is a könyvtárba!;)
Nyugodtan írhattok még könyveket mert szívesen hallgatom a válaszokat!^^
Még egyszer köszönöm a válaszokat!:) Külön köszönet akik nagyon jóóó könyveket írtak válaszban!:) Még egyszer kösziii!:))
2012. márc. 20. 17:14
9/13 anonim válasza:
Beca Fitzpatrck:Csitt,csitt (1.rész)
Crescendo (2.rész)
3x olvastam ki mind a ketőt.
2012. márc. 21. 21:23
10/13 anonim válasza:
Szerintem a Twilight könyveket is elolvashatod, először én is ellenük voltam de amikor elkezdtem nem tudtam letenni. Főleg a 4. része az egyszerűen elképesztő. Amikor az utolsó oldalnál tartottam elgondolkoztam mert nem akartam végetvetni ennek a csodának. aztán egy könnycsepp gördült végig az arcomon és rájöttem vége. vissza kellett térjek a való világba és annyira hiányzott az az érzés hogy becsutam és újra elkezdtem olvasni;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!