Ti kit utáltok jobban a Szent Johanna gimiből?
Figyelt kérdés
Melyik karaktert nem szeretitek leginkább? És melyiket a legjobban?2013. okt. 8. 15:08
11/16 anonim válasza:
Én Gombát utálom amiért szilveszterkor részegen rányomult, és megszorította Reninek a karját.Illetve Doriánt amiért Virának ál IWIW profilt csinált mert a srác nem bírta felfogni h Virág szakított vele.
12/16 anonim válasza:
Lehet hogy furcsa lesz, de én Renit utálom a legjobban. Szerencsétlen, NYOMI és sokszor elég zavaró ahogy szenved, mert nagyon sok lehetőséget kapott Corteztől amire ha odafigyelt volna...De a rá jellemzően mindig mindenben a "lényeget" fogta meg. A külsején is ahányszor síránkozott annyiszor változtathatott volna.
13/16 anonim válasza:
Én a negyedik részig Arnoldot szerettem a legjobban. Utána már Cortezt. És szeretem még Kingát, Petit, Virágot, Ricsit.
Nem szeretem: Edina, Dorián, Viki
15/16 anonim válasza:
Imádom - Ricsit, Cortezt, Zsoltit, Virágot, Katát
Szeretem - Davet, Kingát, Renit, Rockereket, Macut, Mónit (csak a végén), Petit
Utálom - Dinát, Bálintot, Vikit, Doriánt,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!