Sveacer kérdése:
13 évesen mit olvassak?
Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani valami jót2013. okt. 5. 18:23
11/16 anonim válasza:
A Harry Potter-t én is ajánlom, lány létemre én is imádtam, mert tele van kalandokkal, és izgalmas, ellenben a A Szent-Johanna Gimivel, aminek bár olvastam az összes részét, de semmi tartalma nincs, 5 köteten át arról szól az egész, hogy sír egy lány a fiúja után, és bár 12 éves vagyok ez egy elég könnyű olvasmány volt, szerintem nincs benne semmi különleges, bár ettől függetlenül tetszett, és én is szeretem a szerelmes regényeket.
12/16 anonim válasza:
13 éves vagyok és kb. egy fél éve olvastam ki a Fairy Oak-ot. Ez igaz, hogy nem komoly könyv és nem is az én korosztályomnak való de nekem nagyon tetszett és egyszerűen élvezett volt olvasni.
13/16 anonim válasza:
#11/12 -es válaszoló!
már írta, hogy a Harry Potter-t olvasta. És szeritem akkor sem fogja elolvasni a Szent Johanna Gimit, ha "kalandos" romantikus könyv lenne, tele cselekménnyel, mert fiú -_-
14/16 m.clary válasza:
cassandra clair végzet ereklyéi?? joo?
15/16 anonim válasza:
nem azt mondtam hogy olvassa el a szent johanna gimit, csak véleményt írtam róla.
16/16 anonim válasza:
Assasin's creed könyveket imádom de ez éppen nem a te korosztályodnak való. De ahogy elnéztem nem vagy olyan primitív,hogy ne bírd felfogni a könyvet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!