Milyen könyvet olvassak 12 évesen?
Helló!Szeretnék valami érdekes könyvet olvasni.Olyan könyveket szeretnék olvasni, amik arról szólnak, hogy egy lány a nagyvárosból farmra költözik, vagy szigetre, ahol minden más,más az élet... JA ÉS TWILIGHT NE LEGYEN!
Köszi
Hmmm... nehéz kiragadni egyet, de mondjuk próbálkozz Szabó Magda könyveivel, mondjuk az Abigéllel. A te korodban olvastam, és igazán nagyon tetszett. Vagy esetleg az Anne-sorozatot tudom ajánlani. Ja és Jacqueline Wilson könyveit mindenképpen ajánlom! Ezeket nyugodtan mondhatod a könyvtárban, de ott amúgy is szét tudsz nézni, és ha valamelyik megtetszik, kiveszed:)))
Sok szerencsét!
Ohó, én tudok ilyen sztorikat (vagy hasonlót:))
Csillagnéző
A két Lotti
Váratlan utazás
Ilyen korban szerintem tök jó a L.M. Montgomery (Váratlan utazás írója) az Anne-sorozatot elolvasni.
Az első : Anne otthonra talál.
Nagyon jó. Én 22éves fejjel bele vagyok bolondulva.
Ez a kérdés már kétszer volt, gondolom, azokat is te tetted fel, és nem értem, hogy azok a könyvek miért nem voltak neked jók.
L. M. Montgomery: Anne otthonra talál, Anne az élet iskolájában, Anne válaszúton, Anne új vizekre evez, Anne férjhez megy, Anne családja körében, Anne és a Szivárvány-völgy, Anne gyermekei a háborúban
L. M. Montgomery: A Mesélő Lány, Az arany út
L. M. Montgomery: Emily
Mary Hooper: Édességek kicsiny boltja
Edith Klatt: Rénszarvasok pásztora
Celia Rees: Bűbájos Mary
Szabó Magda: Születésnap
Maria Krüger: Nagyanyáink idején
Laura Ingalls Wilder: Erdei kunyhó; A farm, ahol élünk; Ház a patakparton
Jane Webster: Kedves Ellenségem!
Louisa May Alcott: Egy régimódi lány
Kádár Péter: Csupacsel, A madárcsősz
Petrovácz István: Nevelem a családom
Francis Hudson Burnett: A titkos kert
Csíki Kovács Dénes: Tündér a havason
Tutsek Anna: Cilike rövid ruhában
Kertész Erzsébet: Zsuzsi vakációja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!