Milyen könyvet olvassak?
Figyelt kérdés
Tudtok nekem könyveket ajánlani, mert most fogok menni 5 napra kórházba és kéne valami elfoglaltság. :D 14 éves lány vagyok, a vámpíros cuccok nem érdekelnek annyira. :D2011. jún. 13. 20:24
1/10 anonim válasza:
Jonathan Stroud- Bartimaeus trilógia
Vavyan Fable összes könyve, pl.: Nászjelentés, Mesemaraton, Ezüstegér, Álmok tengere, Vis MAjor stb.
3/10 anonim válasza:
Még egy szavazat a Bartimaeus trilógiának! :)
4/10 A kérdező kommentje:
Oké köszi szépen, mindenképpen utánuk olvasok. :)
2011. jún. 14. 06:41
5/10 anonim válasza:
Az arany iránytű/A titokzatos kés/A borostyán látcső
6/10 anonim válasza:
Le Renard & Kovalsky: Holnap előtt
7/10 anonim válasza:
Ha nevetni akarsz és nem sokat akarsz agyalni a sztorin: Meg Cabot könyvek, pl:
- Tinibálvány
- Jinx
- Titokzatos szerelem
- A mediátor sorozat
Ha elgondolkodtató történetet keresel, Jodi Picoult könyvet ajánlok, például:
- A nővérem húga
- Elrabolt az apám
- Törékeny
(Ezek általában szomorúak, de orvosiak.)
Ha kalandot keresel, a Lőrincz László könyvek a nyerők:
- Mau-mau
- Kéz a sziklán
Ajánlom még Coelho könyveit (18 év felett és elgondolkodósak), és Rowling HP könyvei is nagyon adják szerintem. :)
8/10 anonim válasza:
Szent Johanna gimi ( már 4 rész megvan) :D ez tuti
9/10 A kérdező kommentje:
uh köszi szépen :D Amúgy olyan könyvet kerestem volna mint pl. Az utolsó dal. Az nagyon tetszett, elgondolkodtató,sírós, de egyben humoros. Egyértelmű kedvenc. :)
2011. jún. 14. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!