Milyen könyvet olvassak? (többi lent)
Figyelt kérdés
NEm kaptunk kötelezőt, mert angol nyeket 0. évben nincs. Viszont az o.fő azt mondta, egy könyvet olvassunk el a nyáron, amire fogunk is emlékezni.
Tudtok valami ajánlani? Azért nincs ötletem, mert valami normálisra gondoltam, tehát nem ilyen fantasy-ra. Köszi :D
14/L
2011. júl. 26. 14:05
1/6 anonim válasza:
Én veled egy idős vagyok és nagyon szeretem Jane Austent. A könyvei nem tipikus tiniregények, nehezebb olvasmányok, de nagyon tettszettek. Szerintem a Büszkeség és balítélettel kezd. De Charlotte Bronte is nagyon jó, tőke a Jane Eyre-t ajánlom.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ :) A Jane Eyret olvastam de elakadtam, nem igazán ment pedig tetszett csak valahogy nem ment :S
2011. júl. 26. 14:14
3/6 lorus válasza:
Az a baj, hogy nálunk mindenki fantasy mániás, így rögtön azok jutottak eszembe.
Paulo Coelho:
A Piedra folyó partján ültem és sírtam
A portobellói boszorkány
Veronika meg akar halni
Vagy Agatha Christie.
Ezek jutottak eszembe.
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj Nagyon köszi! Hát persze Agatha Chritie miért nem jutott eszembe? Hisz imádom :D
2011. júl. 26. 14:27
5/6 anonim válasza:
Az elakadás nekem is megvolt, de utána csak elővettem megint és végigolvastam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!