Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen könyveket olvassak 16...

Milyen könyveket olvassak 16 évesen?

Figyelt kérdés
Neki szeretnék állni olvasni a nyáron, csak azt nem tudom milyen könyveket olvassak, amelyek érdekesek és nem unalmasak.Hozzátenném, hogy a könykultúrám elég szegényes és gyorsan megtudok unni egy könyvet,
2011. jún. 30. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
Mein Kampf
2011. jún. 30. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Szia én ajánlom neked a Leslie L Lawrence könyveket.. Nagyon izgalmasak..:) Az összes nagyon jó..
2011. jún. 30. 17:18
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Olvass olyanról, ami elve érdekel.

Te tudod, mi köt le.

Fantasy regények, sci-fi, kaland, krimi, életrajzok, történelmi könyvek, ismeretterjesztő, a régi könysorozatokat is érdemes könyvtárban megkeresni, mint pl. Conan, Tarzan, Old Shatterhand és társai.

Stephen King könyveit is sokan szeretik, egy próbát megér.

De rengeteg könyv van, érdemes válogatni, és ha megunod, legfeljebb keresel másikat.

Sok filmnek is van könyv változata, talán a kedvenceidnek is.

2011. jún. 30. 17:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Agatha Christie könyvei is nagyon jók. Ha a Poirot-sorozatot szereted, ez is tetszeni fog.
2011. jún. 30. 17:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Regisztrálj moly.hu-ra és iratkozz be egy nagyobb könyvtárba! A honlapon jegyezheted, mit olvastál el, miket tervezel. Írhatsz kritikát is. Mivel mások is ezt csinálják, megnézheted az olvasmánylistájukat, miket kedvelnek, megkóstolhatsz sokféle dolgot, amit ajánlanak egymásnak.

Aztán jegyezd fel, amit szívesen elolvasnál és uzsgyi a könyvtárba! :)

Én ezeket olvastam/szeretem/ajánlom:

George Orwell: 1984

Andreas Eschbach: Hajszőnyegszövők

versek (Szabó Lőrinc, Szabó T. Anna, Pilinszky János)

Agota Kristof: Tegnap

Bodor Ádám: Sinistra körzet

Henri Charriére: Pillangó - Szökésem a pokolból

Nagy Gergely: Angst

Patrick Süskind: A parfüm (nézd meg utána a filmet is! :))

Örkény István: Ötperces novellák

Roberto Saviano: Gomorra

Margaret Atwood: A vak bérgyilkos

2011. jún. 30. 17:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes az iskolában kapott kötelezők és ajánlott olvasmányok között is kutakodnod, így nagyban bővül a műveltséged, és igazán rájöhetsz, hogy mi is ami igazán tetszik neked.
2011. jún. 30. 17:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Wass Albert, Hamvas Béla
2011. jún. 30. 20:11
 8/10 anonim válasza:
Én is úgy 1 éve kezdtem el igazán rákapni az olvasásra. Amik tetszettek: Flashforward, Eperszedő, Csitt-csitt, Shiver-Linger, Csúfok-Szépek, Burok, Árnyékvilág így hirtelen ennyi jutott eszembe. Ezek aránylag új könyvek, és nem az a divatmajmolós fajta. Van aminek még én is várok a 3. részére, de megéri. Jah, lehet picit gyerekes a többihez képest, de én végigolvastam a neveletlen hercegnő sorozatot is, olyan 10-12 részes, de vannak egész vékonyak is. Aranyos benne a csaj, olyan mintha egy naplót olvasnál szó szerint. Jó bogarászást :)
2011. júl. 1. 00:28
 9/10 anonim ***** válasza:
(elnézést, nem tudom, miért írtam ötpercest az egyperces novellák helyett. nagyon kivoltam vagy mi. :S)
2011. júl. 2. 14:43
 10/10 anonim válasza:
Én vörös pöttyös könyveket szoktam olvasni :)
2011. júl. 8. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!