Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek ez lehetséges?...

Szerintetek ez lehetséges? (Tűz és jég dala)

Figyelt kérdés
A harmadik könyvet olvasom és sokat gondolkoztam azon, hogy ki lehet Havas Jon anyja..aztán feltűnt, hogy az elsőben, amikor Ned visszaemlékezik a húgára az mindig azt mondja ígérd meg, mielőtt meghalt. Rhaegar Targaryen meg ugye elrabolta..Szóval szerintetek lehet, hogy Lyanna és Rhaegar fia Jon?

2013. okt. 2. 12:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy nem Jon lesz az a bizonyos gyerek, más is szóba jöhet. Pl. Lyanna nagyob eséllyel halt volna bele úgy a szülésbe, ha nem egy, hanem két gyereknek adott volna életet. (Egyik ment Deresbe, másik Zavarosrévbe.)
2013. okt. 3. 22:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló.

Martin elmondta h nem olvassa a fórumokat és nem hallgat a hírekre se. Tehát ő már tudja h kik a szülei ha pedig kitalálták a rajongók nem fogja megváltoztatni azt.

Egyébként nekem onnan vált biztossá h Arya és Jon hasonlít Eddardre. Eddard azt is mondta egyszer Aryának h Lyana pont olyan volt kiskorában mint Arya. Jon nagy valószínűséggel Lyanna fia. De akkor is fattyú.

Ha csak nincsen egy papír róla h összeházasodtak. Mondjuk

Eddard Starknak is volt egy papírja....

2013. okt. 4. 17:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez nem értem, hogyan jön az én kommentemhez. Szerintem te a 97% kommentelőnek írtad.
2013. okt. 4. 18:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen csak nem lapoztam.
2013. okt. 4. 18:40
 15/17 anonim ***** válasza:
én egyből erre gondoltam! szerintem is így van, de hát kiderül aminek ki kell egyszer! :)
2013. okt. 5. 01:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem értem h mit keresne Zavarios révben egy esetleges Targaryen fattyú?
2013. okt. 7. 15:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Neden kívül csak Howland Reed élte túl az eseményeket (azaz visszatért Neddel), amik a Tower of Joy-ban játszódtak. A Reedek pedig Zavarosrév urai. Innentől már remélem egyszerűbb következtetni.
2013. okt. 7. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!