Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdekel valakit?

Érdekel valakit?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az unokatesóm ír egy blogot, és szeretném, ha véleméynt írnátok róla. A történetnek még csak a bevezetője van fent, de folyamatosan frissül. Akit érdekel, az kérem jelezze kommentben, nagyon sokat jelentene neki!

Előre is köszönöm!

[link]

2013. szept. 13. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia!Én szívesen olvasom,csak küldj üzenetet ha új írás van kint,mert elfelejtem!
2013. szept. 13. 17:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Rendben, el fogom küldeni!
2013. szept. 13. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Bejövös, bár ennyiől még nem nagyon lehet megállapítani, hogy mennyire ír jól a szerző. De az alap szituáció tetszik.
2013. szept. 13. 18:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy leírtad a véleményedet, ha szeretnéd, neked is szívesen elküldöm, ha lesz fent új fejezet.
2013. szept. 13. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem rossz, nem rossz, egészen felkeltette az érdeklődésemet, nekem is szólhatsz, ha frissül ;)
2013. szept. 13. 22:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Helyesírás. *morog* Merengő fanfictiont ajánlom, ott van nyelvtanos cikk.
2013. szept. 13. 23:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 14. 10:42
 8/9 edemmester ***** válasza:
Kicsit összeszedetlennek tartom. Van két darab bejegyzés, de már azok formátuma sem egyforma. A bejegyzéseknek rendes címük nincs (ami miatt a blogarchívum is eléggé gázosan néz ki), és az író profilja sincs kitöltve. Ezektől eltekintve egyébként maga a design egész jó, (bár gyanítom hogy egy egyszerű sablon) a tartalomról meg nem nagyon tudok még mit nyilatkozni ugyanis az nincs túl sok. Ami eddig van az tetszik, majd kiderül hogy mi lesz a közeljövőben. :) Lehet hogy pár nap múlva még visszanézek hátha addigra kicsit több lesz. Egyenlőre kicsit összeszedetlennek látom, de még akár valami egész jó is kisülhet belőle. Szerintem azért van még vele munka. Sok sikert! :)
2013. szept. 14. 11:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2013. szept. 15. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!