Könyvet szeretnék írni. Titeket milyen téma érdekel?
Aww... Ha úgy írsz könyvet, hogy a sikere a lényeg (persze, az is), és hogy másoknak nagyon tetsszen, akkor az nem lesz szívből jövő. Sőt, talán még meg be is alszol írás közben. :DD
A művészet (márpedig szerintem a könyvírás is az) csak szívből jöhet. Azt, ami a te szívedben van szeretnéd megosztani másokkal - a te elképzeléseidet.
Úgy nem fogsz tudni könyvet írni, hogy "Na, milyen téma most a kapható?". Ha az téged nem érdekel.
Még egy fontos dolog: nem szabad erőltetni. Ha nincs ihlet, akkor nincs semmi. Akkor írj, amikor kedved van hozzá. :DD
Sok sikert! ^^
:) Nagyon aranyos, hogy meg kérdezed, mit szeretnénk olvasni. Igazából ma már az a lényeg, hogy eredeti legyen. Mert ha azt mondod: "Írtam egy vámpíros könyvet..." akkor már ujjal mutogatnak "Ez a Twilight!!" akkor is ha TELJESEN más a története. Szerintem teljesen MINDEGY hogy mit írsz, hogyha:
1. Nem másolt
2. Nem erőltetett
(Tipikus elrontott példa: Hűvösvölgyi suli. Jó, oké...nem akarok most ítélkezni a könyv felett, ha érdekel, keress rá). Én tényleg azt javasolnám neked, hogy szívből írj, és hogy úgy írj, hogy a végeredményre büszke légy, és olyan legyen, amit te is elolvasnál.
És végül is a kérdésedre a válasz ( :) ): én mindent elolvasok, HA az a könyv oda teszi magát.
Remélem segítettem neked.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!