Valaki (tudna) ajánlani néhány jó könyvet? A téma kötetlen
Pau Auster: New York trilógia
Émile Ajar: Előttem az élet
Alessandro Baricco: Selyem, Vértelenül
Milan Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége
Chuck Palahniuk: Harcosok klubja, Cigányút
Cormac McCarthy: Az út
Nekem ezek nagyon nagy kedvencek, kötelezővé is tenném szívem szerint, nekem olyan sokat adtak. Még számtalan jó könyv van, hirtelen ennyi jutott eszembe.
Arthur Golden: Egy Gésa emlékiratai
Dan Brown összes (Angyalok és Démonok, Davinci kód stb)
Müller Péter: Örömkönyv, Szeretetkönyv Jóskönyv, Titkos tanítások
Nagy Bandó András: Sosemvolt Toscana
Szerintem olvasd el a Harry Potter könyveket (nagyon utáltam az egészet,egészen addig amíg nem került a kezembe az első kötet és bele nem olvastam, onnantól nem volt megállás, 100x jobb a könyv)
Ja és sztem Vujity Trvtko összes könyve, legalábbis számomra kihagyhatatlan volt, mert nagyon jó történeteket írt le.
Ken Folett: a katedrális
és a folytatása :az idők végezetéig.
Dan Brown összes ...
Sven Hassel: összes -katonai II.vh. könyvek-
Mág Bertalan könyvek -kitalált bünügyi történetek az 1950-1970-es évek budapestjéről és magyarországjáról
hát egyelőre ennyi..
Ivo Andrić. Híd a Drinán.
egyszer egy nagyon bölcs ember ajánlotta nekem ezt a könyvet. kb. megváltoztatta az életemet, jobban mondva az életszemléletemet. isteni könyv.
A Híd a Drinánt nekem is ajánlották, el is olvastam, türelmes, lassú léptű regény, kíváncsi volnék, a 0:40-es válaszolónak hogyan változtatott az életén, bár tudom, ez nem chatszoba... nekem nincs ilyen "mindent megváltoztatós" könyvem, csak nagy esztétikai, szellemi meg olvasmányélményeim.
Kedves kérdező, ha esetleg megneveznél egy-két könyvet, ami tetszett, nagyobb eséllyel ajánlanánk olyanokat, amik szintén bejönnek majd. Eddig így tényleg nagyon kötetlenek az ajánlatok.
Végezetül persze én is beszállnék, szerintem ezek elég jók
Ottlik Géza: Iskola a határon
Orhan Pamuk: Hó
J.D. Salinger: Zabhegyező
Első vagyok, nem tudom miért, oroszokat kihagytam. Gogol: összes:) Imádom!
Ja, ugyan nem orosz, de Kafka is kimaradt- Átváltozás, A per.
Most jutott eszembe a Mester és Margarita is Bulgakovtól.
Büszkeség és balítélet
Jane Eyre
ÖRÖK KEDVENCEIM! <3
(Ha teheted, olvasd el mindkettőt, az tuti, hogy nem fogsz csalódni.) ;-)
Jeannette Walls: Az üvegpalota
Stephen King: Állattemető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!