14-15 éves lánynak milyen könyvet tudtok ajánlani? Végülis olyan amit könyvtárba is megvan. Téma végülis ne ilyen horror. De akár mi mik a legjobbak?
Nem vagyok 14 éves, de azért igyekszem ötleteket adni.
Szabó Magdától pl ajánlok 3 könyvet: Ajtó, Mózes egyhuszonkettő, Születésnap. Én ezeket 14-17 éves korom között olvastam, az Ajtó kivételével a másik kettő ifjúsági könyv, és nagyon érdekesek. Az Ajtó inkább filozófiai is, de olvashatod az Abigélt is szintén Szabó Magdától.
köszi
szétnézek a könybtárba:d
köszi
csak az olvasás miatt kell mm ha unatkozok vagy olvasni van kedvem:D
Északi fény trilógia (tudjátok.. arany iránytű)
Alkonyat (most jelent meg, vámpíros-szerelmetes)
Bűbájos Mary (16. században játszódik, egy lányt megvádolnak azzal hogy boszrokány. nagyon izgalmas, most jelent meg a folytatás :P)
Én tulajdonképpen Gergő sorozatot és Böszörményi Gyula könyveit is nagyon szeretem (Gergő és az álomfogók, gergő és a bűbájketrec stb.) illetve a Sherlock Holmes is jó szerintem :)
Erősen ajánlom a Mary Poppins könyveket..az a történet a gyerekkorom...fantázia,egy kis varázslat,na meg Csudálatos Mary(ez az egyik rész címe)
A másik meg egy jóval komolyabb olvasmány,Daniel Keyes:Virágot Algernonnak.Ha szeretsz zokogni a könyvek végén pont neked való olasmány:)
Én is 15 körül vagyok, és most olvastam pár Coelho könyvet. Nekem nagyon tetszett. Neked is csak ajánlani tudom. Vagy ha esetleg jöhet egy kicsit gyerekesebb is, akkor olvasd el a Földrengések szigete c. könyvet. Egyik kedvencem.
S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!