Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik könyv volt eddig rátok...

Melyik könyv volt eddig rátok a legnagyobb hatással és miért?

Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Victoria Forester: A lány, aki tud repülni

Cat Clarkae: Összekuszálva

eszméletlen jók, és nagyon komoly mondanivalójuk van. imádom őket

2013. szept. 9. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
A lány aki tud repülni tényleg fantasztikus könyv, nekem is nagyon tetszett. Ezen kívül kedvenc könyveim egyike: Ben Elton Parázs a hamu alatt. A befejezése annyira váratlan, és fordulatos, hogy teljesen letaglózza az embert :)
2013. szept. 9. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Imádtam: George Orwell - Állatfarm. Az bizonyos görbe tükör pompásra sikerült, szerény véleményem szerint. Azért vált kedvenccé, mivel megmutatta az életet, illetve a nagy hülyeséget, emberi-állati formában egyaránt.

Valamint még megtoldanám a nyúlfarknyi listát - ki lehet nevetni - a HP-vel. Számomra már csak azért is ez a legkedvencebbkedvenc (van ilyen szó?), mert ez szoktatott rá az olvasására, ami azóta is rengeteg kellemes percet okozott nekem.

2013. szept. 9. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Stephen King: Cujo

mert akár igaz is lehetne...

2013. szept. 10. 03:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés

Tökéletes könyv. A valaha írt legeslegjobb regény. Egyszerűen úgy tökéletes, ahogy van. Mindenkinek el kéne olvasnia, képes megváltoztatni az ember életét, világszemléletét, gondolkodásmódját, mindent.

2013. szept. 10. 08:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Hogy mondjam én nem azt mondanám, hogy meghökkentettek meg nagy hatással voltak, mert tudtam mit fogok olvasni és tudtam miről, meg filozófiailag is felkészültem, de.

Sartre

Lenin

Marx

Smith

de Sade

Musil

Faulkner esetleg

Pynchon

Kierkegaard

Fukuyama

Faludy

Nádas van most tervbe véve, mert már nagyon aktuális érdekel Mao is, egyébként a kortárs kínai iradlom is nagyon jó a japán is, van sok, én pl. rengeteg görög filozófustól is olvastam, sokat, sőt én a filozófiát kötelezően oktatnám 4 évben gimnáziumban és egyetemen is kötelezően még tesitanároknak is.

Ezt egy másik kérdéshez is írtam, de ide is jó, külön egy könyvet mondani nem tudnék.

2013. szept. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!