Melyik könyv volt a legnagyobb hatással az életetekre?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 18:56
1/21 anonim válasza:
Az életemre még nem volt hatással egy könyv sem, viszont ami hatott rám, és nem az életemre az a angyalok és démonok. Ne kérdezd miért.
2/21 anonim válasza:
Egy látatlan ismerősöm saját regénye! Soha nem olvastam hasonlót! :)
Ismert írótól: Danielle Steel - Gyalázat lelkileg talán teljesen átgázolt, ez egy szörnyű mégis tökéletes történet..
3/21 A kérdező kommentje:
Nem hiszed el, hogy pont ezt olvasom :)))) És már mindjárt befejezem (10 oldal), csak épp a showder klub megy :))
2010. máj. 3. 22:45
4/21 A kérdező kommentje:
Mármint a Gyalázatot persze :D
2010. máj. 3. 22:45
5/21 A kérdező kommentje:
Befejeztem:)
2010. máj. 3. 23:31
6/21 anonim válasza:
Mika Waltari: Szinuhe
Olvasd el, és majd megtudod
7/21 anonim válasza:
Piers Paul Read: Életben maradtak
8/21 anonim válasza:
ÉS hogy tetszett?? Mármint a gyalázat, de a showder clubról is mesélhetsz.. :D Én majd megszakadtam a Robert Pattinsonnál, pedig kint voltam az összes forgatáson. XD
9/21 A kérdező kommentje:
Az Életben maradtak is megvan, majd el is olvasom, ha befejeztem a Rekviem egy álomért-t (nemtom h kell ragozni xD)
Hát a Gyalázat nagyon durva volt, szegény Grace :((
Showder Klub pedig szokás szerint rohadt jó volt, bár talán az előző jobb volt ... :)
2010. máj. 4. 13:45
10/21 anonim válasza:
Az elfújta a szél... nem tudom megmagyarázni, hogy miért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!