Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik könyv volt az, amely a...

Melyik könyv volt az, amely a legnagyobb hatást gyakorolta rád?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 15:33
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Miért?
2010. dec. 28. 15:34
 2/19 anonim ***** válasza:
52%
A Harry Potter könyvek. :) Az volt belőle a tanulság,hogy a szeretet mindennél fontosabb. :)
2010. dec. 28. 16:14
 3/19 anonim ***** válasza:
A Clockwork orange (Gépnarancs a magyar cím) Bár nem tudom megmagyarázni, miért ez gyakorolt a legnagyobb hatást rám.
2010. dec. 28. 16:17
 4/19 AnonymusAnonymus ***** válasza:
34%

A Szent Johanna Gimi (1-2-3), mert.....nem tudom, rám nagy hatással vannak a gimis/sulis könyvek... :P

És a Harry Potter (1-től 7-ig), mert számomra nagy hatással van az, hogy egy költő (vagy éppen a fordító) úgy meg tud fogalmazni egy adott eseményt, hogy könnybe lábad tőle a szemem. Többször is... :')

13/L

2010. dec. 28. 17:03
 5/19 anonim ***** válasza:

Szinte minden könyv és film nagy hatással van rám. Most Cristine Biernath Gólyaregényét hozom példának, mert mostanában olvastam és az utolsó 20 oldalt végig sírtam(!)

nagyon megérintett:)

2010. dec. 28. 22:33
 6/19 anonim ***** válasza:
Rám is nagy hatással vannak a könyvek, szeretem amikor bele tudom élni magamat a történetbe és ha kell a szereplőkkel együtt sírok vagy nevetek! pl. Kisasszonyok, Büszkeség és balítélet, Zoya és még rengeteg van , de most ezek jutottak az eszembe
2010. dec. 28. 23:00
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem tudnék egyet említeni. Cecelia Ahern: Ahol a szívárvány véget ér,Bennem élsz,U.I.:Szeretlek,Fejős Éva összes könyve.Általában amit olvasok az nagy hatással van rám,mivel érdekel ezért elolvasom.Nagyon jó érzés,amikor beleélem magam,és elképzelem a szereplőket,helyszíneket hogy néznek ki...:)Most épp a Lányom nélkül soha c. könyv van soron,imádom,nehéz letenni.Utána valószínüleg Cecelia Ahern-től a Talált tárgyak országa jön majd...:)
2010. dec. 29. 09:37
 8/19 anonim ***** válasza:

Monte Christo grófja... főleg a párbaj része, mert nem tudom elképzelni a való életben, hogy föláldoznám magam így, ilyen lelki belenyugvással, mégis mikor olvastam, teljesen el tudtam fogadni és magamévá tenni a gondolatot.

Összességében a könyv nagyon mély hatással van az emberre, tényleg megmozgatja a fantáziát és remekül átadja a kor szellemét, az emberek gondolkodásmódját is. Megéri elolvasni.

2010. dec. 29. 12:55
 9/19 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, az Eragon. Fölpiszkálta bennem a harci kedvet, hogy hogy lehet fantasy témában ilyen sz@rt írni, ezért nekiláttam egynek, hátha jobb lesz. (aztán rájötem, hogy van rosszab könyv a polcon, mint az Eragon)

Amúgy még Baricco Tengeróceán és Haragvárak című könyve is. De az máshogy. Akkor majdnem abbahagytam, mert hogy jövök én a regényekhez, ha valaki ilyen csodákat alkot.

2010. dec. 30. 17:12
 10/19 anonim ***** válasza:

Pieres Paul Read: Életben maradtak

Mert igaz történet.

2011. jan. 1. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!