Baromság. Minden bejegyzés arról szól, hogy ma 2 oldalt írt, tegnap annyit sem. Semmi konkrétum nincs, csak lényegtelen információk (pl. hogy hány fejezetes). Azzal a stílussal, ahogy ír, nagyon kétlem, hogy sikerülne megírnia a magyar irodalom legnagyobb művét. Önjelölt "őstehetség"...
2011. dec. 9. 17:50
2/28 A kérdező kommentje:
hát, nme csak azt írta, van oldal, ahol kisebb tartalmat is leírt, a szereplőkről.
Meg, a blog arra is való,nem?
De engemt felcsigázott, főleg, ha ki is adják majd neki. Frapáns neve is van, angol lehet, nem?
2011. dec. 9. 18:05
3/28 anonim válasza:
Az, hogy kitalált magának egy művésznevet, az még nem jelenti, hogy író. Ha láthatnánk mondjuk részleteket az írásából, vagy korábbiakból, akkor lenne is értelme, de semmi. Hibákkal ír, a stílusa sem olyan, mint egy igazi írónak. Szerinted hány világhírű mestermű készült úgy, hogy az írója kijelentette, hogy ő jobb mindenkinél? Azt nem ő dönti el. Hülyeség... Csak az eszét játssza a srác.
2011. dec. 9. 20:15
4/28 anonim válasza:
Én is csak azt látom, hogy húú már 230 oldal, húú már 1-el több. Nem tudom mi értelme ennek... és hát a tartalom fülön se túl sok van... a könyvről rovatban meg a fejezetek, bocsi, de szerintem senkit nem érdekelnek hogy hány oldalasak ha többet nem tudsz róla...
2011. dec. 9. 21:43
5/28 anonim válasza:
szerintem pedig lesz belőle valami.
Az meg, hogy egóist? Ki nem az! Meg szerintem kell is az, mert magad alkotását, mindennek felé emeled.
2011. dec. 10. 14:54
6/28 anonim válasza:
Na jó, de úgy, hogy nem is tud írni, életében maximum a befőttre írt címkét, tuti nem fogja megalkotni a magyar irodalom legnagyobb művét. Vagy nagyon buta, vagy nagy hazudozó. :D
2011. dec. 10. 15:30
7/28 anonim válasza:
Há, istenem, honnan tudod, hogy hogyan ír? Honna lehet megálapítani, hogy milyen az írási tudása? A szókincse, nem itt derül ki, a bejegyzéseiben, hanem a tratalmasabb mondanivalójában, mint pl amit most írt. [link]
ez már tartalmas, szókincsel teli.
Szerintem senki nem ír minden mondatban, nagyon gazdagan.
2011. dec. 10. 16:10
8/28 anonim válasza:
Őszintén, kit akarsz meggyőzni? Azok az összefoglalók semmiről nem szólnak, nem a földön jár az illető. Kijelenti, hogy ő az ország legnagyobb tehetsége, mikor életében nem írt még semmit. Mutasson legalább egy egypercest, amin létszik, hogy érti, amit beszél. Meg hogy ő a tvájlájtból tanult meg írni. XD Mifelén az ilyeneket kisegítőbe hordják. XD
2011. dec. 10. 16:23
9/28 anonim válasza:
Nagy baromságot szólt az előttem lévő, előbb olvasd el, mielőtt beszélsz róla, azt írja, hogy megtetszet neki az Alkonyat írási módja, azaz az egyszemélyes írás, mint mesélő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!