Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Magyarország legnagyobb...

Pink07 kérdése:

Magyarország legnagyobb könyve? Ez valóban megvalósul?

Figyelt kérdés

A minap egy blogot találtam, ahogyan blogoztam, és ezt néztem meg:

[link]

látam ott kommenteket, meg ő is írt már tartalmat, meg infót a könyvről.

ez megvalósul majd?

2011. dec. 9. 17:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez csak önreklám. Ha tévedek, ki lehet javítani (kultúrált ember módjára, persze). Maga a blog főoldala semmitmondó. Ma is egy oldallal több, holnap is. Nem túl sok új infó. A tartalmi információ nem árul el túl sokat. Nem keltette fel az érdeklődésemet. A könyvről fül meg még semmitmondóbb. Elnézést, de kit izgat hogy melyik fejezet hány oldalas? Ezt majd ha (!) kiadják berakhatod tartalomjegyzék címszó alatt, de nem a "könyvről", mert ez nem mond semmit a könyvről.

"Boldog éjszakát! Szép estét és jó éjszakát kívánok. 236 oldalnál vagyok. Holnap folytatom, addig irkáljatok a chatbe, vagy egy megjegyzést. Sziasztok. " Ezzel a bejegyzéssel én több lettem, közelebb kerültem a történethez? Hát én nem hinném.

Az meg, hogy a könyv akkor siker legyen mint a Twilight vagy a Harry Potter, eleve itthon nem fog sikerülni, másodszor meg ha megnézed nincs bennük túl sok kreativitás (elnézést kérek a rajongóktól).

Nézzük a HP-t. Fogott néhány varászlót, pár óriást, sárkányokat, manókat, egy varázsiskolát és köré írt egy történetet. Nem mondom hogy nem alkotott nagyot, mert ez nem lenne igaz. De nem éppen a legeredetibb.

A Twilight-ot meg azt hiszem be se kell mutatnom. Nekem személy szerint az a célom hogy fogjak egy jól kitalált lényt, teljesen kitekerjem, mellé tegyek még egy pasit meg egy csajt, hogy meglegyen a szerelmi háromszög és kész, itt a rajongott könyv. Én valahogy azt érzem, hogy ha regényt írok annak legyen értelme, mondanivalója, vagy legalább cselekménye. És ha ezek a legnagyobb példaképek, akkor nem tudom hogy a tied milyen lesz...

Köszönöm a figyelmet.

2011. dec. 10. 19:03
 12/28 anonim ***** válasza:
Az egyes szám, első személyben írást nem egyszemélyes írásnak hívják. De most mit magyarázzak egy 12 évesnek. Az pedig, hogy "olvass" az két s, nem egy. :D Jó éjszakát, kislánykák. :D
2011. dec. 10. 20:56
 13/28 anonim ***** válasza:
Igen, ez meg a másik :)
2011. dec. 10. 21:44
 14/28 A kérdező kommentje:
én nem írók könyvet, csupán látta, ez az oldalt, és gondoltam, neme ti többet tudok róla. :D
2011. dec. 11. 13:37
 15/28 anonim válasza:

amit " S.S.J:Turner" címen írt oldalon.

Ott nem csak az Alkonyat, meg a Harry POtter szerepel, hanem a Narni, és a gyűrűk ura is megtalálható, mint áhítozott siker. És igen, lehet mondani az Alkonyata, hogy nem alkotott nagyot, de nagy ostobaság lenne, ha A Gyűrűk Ura megalkotójára is ezt mered mondani.

Valjuk be őszintén, ha ilyen példaképed van, és ha ezek könyvét olvastad, meg ha van érzéked az íráshoz, akkor már nem írhat az az ürge valami szart! Nem?

Remélem kulturált voltam :D

2011. dec. 11. 13:41
 16/28 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Vagy csak valami paródia?
2011. dec. 11. 13:51
 17/28 anonim válasza:
mi paródi?
2011. dec. 11. 14:42
 18/28 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy mit olvas, nem jó író. :D Én próbáltam vele kommunikálni. Beteg szegény. :D
2011. dec. 11. 15:25
 19/28 anonim válasza:
és te melyik voltál, a OH Thanks!?
2011. dec. 11. 15:45
 20/28 anonim válasza:
melyik voltál a chatjében?
2011. dec. 11. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!