Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Magyarország legnagyobb...

Pink07 kérdése:

Magyarország legnagyobb könyve? Ez valóban megvalósul?

Figyelt kérdés

A minap egy blogot találtam, ahogyan blogoztam, és ezt néztem meg:

[link]

látam ott kommenteket, meg ő is írt már tartalmat, meg infót a könyvről.

ez megvalósul majd?

2011. dec. 9. 17:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kedves kultúrált volt válaszoló, teljes szívnyugalommal lehet szart írni attól még hogy elolvastad a Gyűrük Urát. Tolkienre nem mondtam, és nem is mondanék semmit, mert Ő nagyot alkotott. Ez tény. De ettől még Te nem leszel feltétlenül és annyra jó mint ő, mert elolvastad :)
2011. dec. 11. 16:02
 22/28 anonim válasza:
te meg miért ugy írsz válaszokat, mintha itt lenne, az a bekézelt bö...cs? Mintha ő írna neked? Te meg neki, leírja a kérdező, hogy nem ő az, csak látta, te meg már egyből ugy írsz, mintha az lenne
2011. dec. 11. 16:08
 23/28 anonim válasza:

én a kúlturáltosnak írom :D

Én is olvastam a gyűrűk urát. és a villág egyik legnagyobb műve. Lehet belőle tanulni, életvilágszempontból.

Turner, azt írta, hogy ő tanult az írásából.

:D remélem nem írtam semmi csunyát.

2011. dec. 11. 16:10
 24/28 anonim ***** válasza:
Azért így írtam, mert feltételezem hogy az író köztünk van, vagy legalábbis olvassa/olvasni fogja ezt a kérdést. :)
2011. dec. 11. 17:03
 25/28 anonim válasza:
az meglehet, de azért így összelehet téveszteni.
2011. dec. 11. 17:17
 26/28 anonim válasza:

facebookon is fent van, itt az oldala:

je [link]

szerintem is csak egy bekébzelt f@sz.:D

2011. dec. 11. 17:22
 27/28 anonim ***** válasza:
csak most látom a kérdést...szerintem is marhaság! József Attila sem rakatta be magát az újságba, csak mert megírta a Toldit! És J.K. Rowling több kiadót is végigjárt reménytelenül, mire végre elfogadták a világhírű Harry Pottert!
2012. ápr. 6. 22:11
 28/28 anonim ***** válasza:
Az utolsótól kérdezném, hogy József Attila, mikor írta meg a Toldit? Tudtommal, azt Arany János írta. -.-
2012. dec. 14. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!