Tegnap kezdtem el írni egy történetet. Arról szól, hogy van egy testvérpár, akik szerelmesek egymásba, de nem mondják ki.(legalábbis a legeslegelején nem) Aztán bevallják egymásnak, de mégsem lesz olyan könnyű ez az egész.
Egy osztálytársam kérte, hogy írjak neki egy ilyet és neki tetszett, ezért gondoltam kikérem a véleményeteket, hogy milyennek gondoljátok.
Én nem biztos hogy elolvasnám mert nem nagyon érdekelnek az ilyesmik, meg nem is nagyon olvasok(de amugy végigolvastam),de elég jó és talá mégis elovasnám.de elég fura név az hogy tomoki.és ez a teljes 1.fejezet ha igen akk elég rövid
2013. szept. 2. 20:17
2/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, csak a történet nekem kicsit durva. A tesójával jön össze? De ettől függetlenül nagyon tetszett. Szivesen olvastam volna még tovább
2013. szept. 2. 20:35
3/9 anonim válasza:
2. Voltam
Nem küldenéd el nekem privátba ha folytatod?
2013. szept. 2. 20:36
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményeket.
2. persze elküldöm :)
2013. szept. 2. 21:13
5/9 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, azért Tomoki, mert az osztálytársam (és én is) animések vagyunk és egy anime miatt kért meg, hogy írjak neki egy ilyet. És nem ez az egész fejezet csak akkor ennyit írtam ki ilyen bevezetőnek.
2013. szept. 2. 21:28
6/9 robi794613 válasza:
értem.gondoltam hogy japán név.én is bírom az animéket. Amúgy hány éves vagy?
2013. szept. 3. 20:23
7/9 anonim válasza:
Ha keleti az jó ott a házon belüli szex elég gyakori. És ami a családban történt, a családban marad.
2013. szept. 4. 17:22
8/9 anonim válasza:
Hát ez engem nagyon emlékeztet a Boku wa Imouto ni Koi wo Suru című animére :DD
Egyébként elolvastam és kezdetnek nem rossz :)
2013. szept. 4. 22:15
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Amúgy még nem hallottam arról az animéről, de megnézem. Én a Watamote című animét vettem alapul, (tulajdonképpen csak a nevüket és személyiségüket) amúgy teljesen más a történet. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.