Ti elolvasnátok egy ilyen könyvet? (lent)
Ez lenne az alapsztori:
Fiatal lány, akinek gyermekkorában eltűnik, az édesanyja. Apja ezután elhanyagolja, sosem foglalkozik vele. 18. születésnapján a lány Londonba utazik, ahol megismerkedik egy sráccal. A fiúnak nagyon megtetszik a lány, de ő többször is elutasítja. Egyik nap a fiú megjelenik a lány házában, aki többé nem tud ellenállni a fiúnak. Összejönnek. A lány egyik nap lemegy a boltba ahol szemtanúja lesz egy gyilkosságnak. Mielőtt a tettes lelép a lány kezébe nyomja a fegyvert, aki azonnal odarohan a holttesthez. Nem sokára megérkeznek a rendőrök, és mivel a fegyveren az ő ujjlenyomata volt, beviszik. 4 év börtönbüntetést kap. 5 hónapig nem jelentkezik a fiú, majd váratlanul bemegy beszélőre. Akkor tudja meg, hogy a lány 6 hónapos terhes. 1 hónap múlva kiderül az igazság, és a lány kiszabadul a börtönből. Boldogok, meg minden, majd a srác megkéri a lány kezét és ezzel lesz vége.
A következő részben persze lenne folytatása, de kíváncsi lennék, mielőtt belekezdek, hogy szerintetek milyen lenne, esetleg elolvasnátok-e, vagy sem... Persze emellett lenne még egy csomó kisebb meglepetés, stb.
Köszönöm előre is, hasznos válaszadóknak megy a zöld kéz! :)
Igen, ez a gyilkosságos, letartóztatós dolog, nem így lesz!
Változtattam a sztorin, csak Wordben még nem írtam át, és onnan másoltam ki... :)
Ez a kérdés teljesen ugyanaz, mint amit tegnap tettél fel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__4645943-s..
3 részesnek terveztem :)
Tudom, hogy nem tűnik kereknek. Direkt, mert egy csomó minden a második illetve a harmadik részben derülne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!