Szerintetek a Harry Potter ördögi?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 10:21
21/24 anonim válasza:
Harry halálánál mi is utal a Bibliára? :)) Amúgy meg nem ördögi, és ahogy sokan leírták előttem sokat beszélnek benne a szeretetről :) Én azokat a részeket szeretem amikor Harry Dumledore-al beszélget. Amúgy nem csak a Dumbledore-ok sírján van idézet hanem Harry szüleinek a sírján is egy Bibliai idézet van :)
22/24 anonim válasza:
egyaltalan nem ordogi szerintem nagyon jo (es a hetedik reszben Harry nem hal meg,mert azt kerdezi Dumbledortol hogy
akkor ez most valosag vagy csak a fejemben tortenik?Dumbledor valasza pedig az hogy:Persze hogy csak a fejedben!bocs)egyeltalan nem ordogi szerintem fantasztikus
minden jo dolog van benne
23/24 Aliran válasza:
Nevetséges a Harry Potter könyveket ördöginek titulálni, hiszen éppenséggel az ördögien gonosz Voldemort ellen veszik fel benne a harcot, és végül legyőzik. Jobban tennék az okoskodó egyházfiak, ha a jótékonysággal, szegények segítésével törődnének inkább.
24/24 A kérdező kommentje:
Nem is az a probléma, hogy Harry nem eléggé angyalian cuki..
2012. jún. 11. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!