Nem. Már miért lenne az? Egy nagyon jó kis történet egy fiuról, aki megmenti a világot a gonosztól:)
2009. okt. 31. 12:20
2/24 anonim válasza:
Nem, végülis az egész történet lényege az, hogy a szeretettel minden megoldható, és hogy milyen fontos a barátság, a hűség, a kitartás, stb. Ezek nem éppen ördögi vonások...
2009. okt. 31. 13:13
3/24 anonim válasza:
Dehogyis. Az elején az egyháznak voltak vele problémái,de mára elfogadták.:D
2009. okt. 31. 17:04
4/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerintem sem ördögi, csak kíváncsi voltam a Ti véleményetekre is:)
Az egyház már tényleg megbékélt vele? Ez jó hír.
2009. okt. 31. 17:25
5/24 anonim válasza:
Nem hiszem. Csak az ára a köteteknek, meg az eredeti DVD-nek. Az ördögi.... :)
2009. okt. 31. 23:44
6/24 anonim válasza:
Az egyháznak sok mindennel vannak problémái, de azzal, hogy lázadoztak, csak azt érték el, hogy még többen elolvassák :)
2009. nov. 1. 14:19
7/24 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Butaság egy könyvet összefüggésbe hozni a vallással, ha annak semmi köze nincs is ahhoz. A Tüskevárban sem vizsgáljuk a vallási hátteret...
2009. dec. 19. 12:33
8/24 anonim válasza:
Ördögi? Pffff.... nem is értettem mi volt a gond azzal, hogy a gyerekek elkezdtek olvasni.azóta felnőttünk, de én még mindig szeretek olvasni és szerintem ez a HP hatása.
2010. jan. 12. 22:21
9/24 anonim válasza:
Inkább ördögien jó! :)
Komolyra fordítva a szót: én nagyon szeretem, mert érdekes, teljesen elkalauzolja az olvasót egy másik világba, értékeket mutat be. A vallásról szó sem esik, de az már évszázadok óta ismert tény, hogy az Egyház abszolúte ellenez minden olyan könyvet (és tettet, de az már más kérdés, ebben nem is vagyok jártas), ami kicsit is kapcsolódik a mágiához. A Harry Potter nem a vallásról szól. Nem térít, egyszerűen elrepít egy fantáziavilágba, ahol van jó és rossz, varázslatokkal harcolnak egymás ellen és a végén győz, aki győz. Fölösleges összefüggésbe hozni a Harry Potter sorozatot bármilyen vallással, mert azzal csak bebeszélnénk olyat a történetbe, ami nincs ott.
2010. jan. 13. 09:15
10/24 anonim válasza:
Szerintem is jó könyv, nemértem miért hozták a vallással kapcsolatban. Egyetlen utalás talán, a hetedik rész végén van, amikor meghal Harry... De ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!