Bakik a Harry Potter könyvekben? Vagy összefüggéstelen dolgok? Tapasztaltatok ilyet?
Én a Trimágus Tusával kapcsolatban nem értek pár dolgot. Addig oké, hogy új szabályként bevezették, hogy csak nagykorúak jelentkezhetnek. Erről nyilván tájékoztatták a többi iskola igazgatóját is (vagy közösen döntöttek róla alapból, ez nem derül ki) Akkor kiskorúak miért vannak ott? Pl Fleur huga?
Ráadásul addig oké, hogy minden iskola elvisz 20-30 diákot, hogy abból válasszon a serleg, de mikor kiválasztotta azt az egyet, a többiek miért maradnak? Ők egy évig nem tanulnak?
Még az előzőhöz:
Az biztos, hogy nem ülnek be Roxfortos órákra. Többször is említve van, hogy más tantárgyak vannak, a vizsgáig is máskor vannak, stb. És a könyv sem írja, hogy beülnének.
Ezek a diákok vajon mit csinálnak egész évben? Sétálgatnak a parkban? Miért nem mennek vissza az iskolába?
Nézted az RTL-t, mi? :D(én is)
Fleur húga szerintem azért van ott, mert Fleur a favorit-sztárjuk, valószínűleg eleve benne bíznak a legjobban, így hozhatta a "kaabaláját", a húgát.
A többiek meg gondolom direkt kiválasztottak, lehet, hogy nekik megbocsájtják az egy éves kimaradást, vagy eleve olyan szinten vannak, hogy megtehetik. De az is lehet, hogy a hajón illetve a hintón nekik is ugyanúgy van oktatás, csak mondjuk kevesebb tantárgyból, kevesebb tanárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!