Bakik a Harry Potter könyvekben? Vagy összefüggéstelen dolgok? Tapasztaltatok ilyet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 23:30
651/1181 anonim válasza:
Az utazóládánál többször említik, hogy nehéz, tehát ha mindent belerak, akkor fel nem emeli egymaga (márpedig Dursley-ék biztos nem fognak segíteni neki vinni)
652/1181 anonim válasza:
az 5. részben amikor érte mennek a Főnix rendje tagjai... akkor Tonks varázsol a házban... akkor miért nem vonják Harryt felesősségre? ha nem lehet kimutatni h ki varázsol....
653/1181 anonim válasza:
Gondolom, mert tudják, hogy valamilyóen varázslók mennek oda.
655/1181 anonim válasza:
Basszus, ezért kell lepontozni? Lehet, hogy mondtak annyit, hogy egy varázsló meglátogatja Harryt. Nyilván nem azt, hogy a Főnix Rendje testületileg odavonul. Főleg miután varázsolt, és beidézték tárgyalásra. Gondolom nem kötelező mugli eszközökkel elhagyni a házat, szóval mondhatták, hogy majd egyszer a közeljövőben valaki elmegy Harryért, és hagyják békén.
656/1181 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ezt már írták-e, de én most nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez valami baki -e.
Szóval, a hetedik részben, amikor Harry meglátja az ezüst őzsutát, akkor ugye utánamegy, egészen a tóig. És akkor gondolom már kimegy a búbájkörből is vagy miből, amivel levédték magukat, amikor sátrat állítottak, hogy ne találjanak rájuk. De ha már kilépett abból, akkor utána hogyan talál vissza a sátorhoz?
657/1181 anonim válasza:
Úgy, hogy tudja merről jött, és elindul abba az irányba.
658/1181 anonim válasza:
Én most egy filmes bakit találtam. Mikor Harryék a 7/2ben hoppanálnak Roxmortsba, tiszta hó minden a háttérben, de mikor a Roxforti csata van (ami eredetileg még aznap) egy hópelyhet sem látni sehol.
659/1181 anonim válasza:
Egya ltalan m ert van ho majusban? Egybkent a filmekben nem ez. Az egyetlen baki, nem is erdemes vele foglalkozni. A dementorok miatt van a. Ho? Az nem olyan hide g, szerintem csak a lelkukben erzik az emberek. A viz immunis rajuk, nem fagy meg. Csak ezzel probaltak dramatizalni a helyzetet a hulye filmesek.
660/1181 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy az a diák, aki mondjuk közelebb lakik a Roxforthoz, mint Londonhoz, gondolom, nem a vonattal meg az iskolába, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!