Bakik a Harry Potter könyvekben? Vagy összefüggéstelen dolgok? Tapasztaltatok ilyet?
Elég bonyolultan fogalmaztál, de azt hiszem értem a lényeget.
Az Piton egyik emléke volt, amiről te beszélsz. Nem emlékszem pontosan, de éppen azelőtt is történhetett ez, hogy Dumbledore elment Harryért. Ez logikus. Mitagadás, vannak bakik a történetben, de ekkorát nem csinált az írónő. Szerintem te értettél valamit félre.
Mint ahogy az előző is írta, a Mardekárban is vannak félvérek, de ők titkolják ezt és nem büszkék mugli rokonaikra.
Pl. a Titkok Kamrájában (a filmben) Tom Denem mondja is, hogy "Eszemben sem volt végig az átkozott mugli apám nevét viselni! Ezért új nevet választottam magamnak, amitől majd mindenki rettegni fog!".
Ebből nyílvánvalóan látszik, hogy titkolják és nem büszkék rá, hogy félvérek.
*Azért írtam zárójelben, hogy a filmben, mert még csak a filmet láttam. De biztos vagyok benne, hogy a könyvben is van ehhez hasonló párbeszéd Harry és Tom Denem között. :)
[Amúgy nem tudjátok hol lehet megrendelni mind a 7 kötetet? :) Egyáltalán lehet még kapni a legelső részeket könyvben?]
/előző válaszoló/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!