bocs, lehagytam, hogy a 6-as könyv nyarán és természetesen az R.B.F.-értesítőt :)
2010. jan. 6. 00:36
22/1181 anonim válasza:
Van benn baki. Pl.: egyszer a gyilkos átok Adava Kedavra, egyszer meg Avada Kedavra. De tényleg? Ez miért van? Nem tudják megjegyezni hogy az ötödikbe Adava, a 6.-ba meg már Avadat irnak.?
2010. febr. 3. 19:32
23/1181 anonim válasza:
Ez a magyar verzióban egy elírás, valójában mindenhol "Avada Kedavra". A magyar negyedikben írják "Adava Kedavra"-nak, de a többiben már jól szerepel.
2010. febr. 3. 20:08
24/1181 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat júúúj ez az RBF-es dolog is milyen mááár...:D:P
Van méééég??XD
2010. febr. 3. 20:18
25/1181 anonim válasza:
Igen!
(tegnap jöttem rá)
Ugye, a 4. könyvben mikor Voldemort a romos házban tanyázik Féregfarkkal, és az öreg az ajtó előtt fülel, Voldemort úgy is érzékeli a jelenlétét, hogy a férfi az ajtóban nem is látszik, és a szék, amelyben a mágus ül, háttal van az ajtónak. De a 7. részben, mikor Voldemort a szellemszálláson Pitont megöli, és kimegy, akkor egyszer sem érzékeli Harry jelenlétét, és az nem kifogás, h azért mert a láthatatlanná tévő köpeny alatt van, mert 1. a mágiától nem véd meg (lásd első HP könyv-említi az írónő), 2. Voldemort a leghatalmasabb erejű mágus, 3. a 7. könyvben tesz említést az írónő, és Harry mondja Dumbledore-nak, h a köpeny nem védte volna meg a szüleit Voldemorttól, tehát akkor őt sem! Ez nem logikus.
2010. márc. 1. 15:20
26/1181 anonim válasza:
15:20, a negyedik könyvben nem érzékel semmit Voldemort, a kígyó árulja el neki, hogy ott van a fickó az ajtó előtt.
2010. márc. 1. 15:34
27/1181 anonim válasza:
Én is találtam egyet- lehet hogy jelentéktelen, de akkor is hiba. A 7. részben, mikor kimenekítik Harryt a Privet Drive-ről és Mordon meghal, Harry kimegy az Odú udvarára, és ott a thesztrálok legeltek. De hát a thesztrálok csak hússal táplálkoznak, nem? Ja és még az is elég fura, hogy Hörmesz örült annak, hogy thesztrálon repülhet, nem pedig seprűn pedig ő még senkit sem látott meghalni, ennélfogva nem láthatja a thesztrált, és hát eléggé félelmetes űgy repülni, nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!