Bakik a Harry Potter könyvekben? Vagy összefüggéstelen dolgok? Tapasztaltatok ilyet?
Jaaaaj tényleg a könyvben máshogy van...rég olvastam:S Boccs.
A többi viszont fura.
12:06, azóta úgy-ahogy felnőhetett ;)
lehet hogy JKR ki is hagyott egy 20 perces részt XD
Az első kötetben Hagrid azt mondja Harrynek hogy még egy éves sem volt amikor Voldemort meg akarta átkozni,pedig akkor egy éves és három hónapos volt(egy három hónapos gyerek nem tud felállni a kiságyban)
A második részben a kviddicsről:"A játék dióhéjban:négy magas pózna karikákkal..."(hat pózna van)
Az egyik meccsnél:hat-nulla a Mardekár javára (hatvan-nulla mert már egy gól 10 pontot ér)
Egyszer nincs lefordítva Hóborc neve(a 2002es kiadásban,a 2009esben már le van.)
A harmadikban:"kilépett a Czikornyai és Patából", "van még tíz gallonom", Ron nem fizeti ki a patkányszirupot(bár lehet hogy ezt Hermione megteszi helyette), "mellette ott repül Flink(Flintnek kellene lennie)
Milyen gyakran rendeznek Kviddics világkupát?
Tudjuk hogy volt egy 1473ban (elsőben olvassa Harry a Kviddics évszázadaiban hogy azon mind a hétszáz szabálytalanságot elkövették),és 1994ben(amin Harry is ott van)Eközött a két év között 521 év a különbség,az pedig prím...az meg nem valószínű hogy 521évenként rendezik meg...
Mondjuk most hogy olvasom az elsőben az van hogy"Világkupa-mérkőzés" vagyis nem a döntő...Szerintetek lehet, hogy több mint egy évig tartanak az elődöntők,selejtezők stb.?
06-30 07:26
A horcruxosat én is így gondolom csak én még kuszábban tudtam csak megfogalmazni úgyhogy inkább nem írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!