Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasnátok a mangám? :s

Olvasnátok a mangám? :s

Figyelt kérdés

tehát adott 2 kisgyerek (sötétbőrű felemás szeműek) akik végignézik ahogy kegyetlenül halálra verik az anyjukat és utána (mint minden árva gyereket) beviszik a K.E.M nevű szervezetbe ahol harci képzést kapnak, hogy megvédjék az országot (mert fegyverszünet van jelenleg az ország két része között (keleti vs nyugati oldal))

a 2 testvérpár közül a fiú (fő-fő-fő szereplő :D) eleinte mogorva és nem szeretne senkivel sem barátkozni, de ez megváltozik, a lány meg hihetetlenül okos, kb ránéz egy emberre és elmondja a fél életét (mint sherlock :D)

és ugye megismerkednek másokkal is: egy pink hajú skizophrén csajjal aki már évek óta szenved a betegségétől, de a pszichológusok egyszerűen nem tudtak segíteni rajta, egy emos hajú fiúval (akiről inkább nem beszélek mert nem értenétek (még én se nagyon értem)) mindenesetre az "időben élt 4 évig" (aki annyira szeretné érteni annak elküldöm priviben), egy fiúval akit a macskák neveltek fel (am elkezd járni a főszereplő lánnyal) és egy szintén nagyon okos szőke óriásmellű csajjal (aki utálja a főszereplő lányt és szerelmes a főszereplő fiúba, am tudni kell, hogy az előbb felsorolt 5 embernek szörnyű, tényleg szörnyű múltja volt (az egyiket a híradóból merítettem na m1...))

és így 6-an alkotnak egy csapatot, védik a hazát, stb... na és kb róluk szól, a főellenségek, meg az előbb felsorolt szereplők olyan hozzátartozójuk lesznek, akik fontos szerepet játszottak a múltjukban.....

ezek alapján tetszik vki-nek?

2013. aug. 26. 22:54
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

v.v ezt a beszámolót szépen elcsesztem (igaz jó késő volt és épp néztem az üvegtigrist szoval milyen legyen :D) na m1, kb a lényegét kihagytam (figyelem a következő szöveget egy üzenetből másoltam be és elég hosszú, de nem muszáj elolvasni :D)

100 éve volt egy polgárháború amit az váltott ki, hogy az emberi munkaerőt lecserélték anti-testekre (ugyan olyanok mint az emberek külsőleg.... meg gyakorlatilag belsőleg is, mindenesetre nem tekintettek rájuk emberekként) na és a polgárság éhezett, mert senki sem igényelte már a munkájukat, ha van ingyenmunka, és így kitört egy háború a polgárok és a tudósok (akik jobbnál jobb anti-testekkel állnak elő), a munkáltatók (általában céges gazdag emberek, akik munkáltatták őket) a miniszter (akit jól lefizettek) és érthetően az anti testek ellen...

a polgárság kitanult bizonyos technikákat pl..: varázslás, túlélni egy robbantást, tökéletes íjászat stb.

és ezen képességek erejével legyőzték az anti-testeket, az ország ketté szakadt, nyugati (a K.E.M oldala) és keleti (az anti-k oldala) oldalra, na és akkor most fegyverszünet van, viszont háború után megalakították a K.E.M-et (ugyebár katonaság) és megalapították a 7 osztagot (kardforgató osztag, orvosi és tudósi o., lövész o., állat használó o., hangszerhasználó o. és robbantó o.)

na és ugye erre rá 100 ével a gyerekeknek meggyilkolják az anyjukat, szintén abban az időpontban a skizophrén lánynak megpróbálták átszabni a személyiségét, (érthetően ezért lett skrizo.)

az emos hajú fiú akkor került ki egy időparadoxon ból...

a macskás srác akkor búcsúzott el örökre a "nevelő apjától" (egy macskától xd)

a nagymellű lány húgát akkor verte halálra a nevelőapja (majdnem a csajt is megölte)

és mindenesetre ezek az időpontok nem véletlenül egyeznek.

a kb 17-19 éves szereplők mindig kapnak bizonyos küldetéseket (vagy ők maguk nyomoznak) mert arra tették fel az életüket, hogy felbontsák ezt az egész rendszert)

tudni kell am hogy ez a jövőben játszódik: tablet, multifunkcionális eszközök stb.

és kb. a közepe fele fognak majd rájönni, hogy ezt az egészet a saját múltjuk csinálja... mindenesetre most szeretném elkezdeni írni rajztáblán :) az első fejezetek már tudom is hogy miről fognak szólni: pici visszatekintés a főszereplők múltjába utána meg megismerkedés a többi főszereplővel és utána meg egy küldetés ahol összeboronálódnak és utána kezdik el a nyomozást

2013. aug. 27. 11:19
 12/20 anonim válasza:
nem az én műfajom a harc meg a kaland mangák olvasása, de kíváncsi vagyok rá. a szereplők és a tulajdonságaik szerintem nagyon érdekesek (lehetnek). ha nem is a történetért, a szereplőkért elolvasnám. Tetszik.:)
2013. aug. 27. 12:27
 13/20 anonim válasza:
én nagyon szívesen elolvasnám :)
2013. aug. 27. 17:04
 14/20 anonim ***** válasza:

Őszintén nem vagyok oda a magyar mangákért, sem a fan mangákért. Nem a történettel van a probléma (általában) hanem a megvalósítás. Most nem azt mondom, hogy legyen profi mangaka rajz, de azért ha már valaki csinál ilyet vegye észre, hogy mi a ronda... (bocsi azoktól, akik ilyet csinálnak)

A történeted érdekes, bár tipikus, úgymond sablon dolgok is vannak benne. Ez az időutazós dolog nem tetszik benne leginkább. Személy szerint úgy vélem, hogy soha nem lehet időben utazni, akármilyen fejlett a technika, mert az idő csak előre megy.

Na de.

Ha esetleg néhány karakterről küldesz egy karakterlapot, akkor biztosabbra tudok válaszolni, de így, "egy próba"-ként belenéznék.

2013. aug. 27. 18:20
 15/20 A kérdező kommentje:

ez egy alternatív jövő, és igen az időutazás ugyan olyan valószínűtlen mint az, hogy miután meghalsz utána kis fekete ruhás emberkék fognak előtted össze vissza mászkálni, szomjazni fogsz, és rohadtul nem a mennyországban leszel (most bleach-re utalok)

direkt próbáltam ilyen sztorit kitalálni (időutazós) hogy elkerüljem a sablonos dolgokat, de inkább ezt ne egy ilyen shounen-nek képzeljétek el, hanem inkább horror-nak, mert úgy fogom beállítani (horrorban jó vagyok :DDD) harcjelenetek kevesebb mértékben lesz belőle kb olyan 35%-ban, a rajzolásról meg annyit, hogy világ életemben (abban a 13 évben) mindig embereket rajzoltam különböző szituációkban! de am ezért nem kezdtem rajzolni, mert ugyebár embereket jól rajzolok, de pl hogy rajzoljak meg egy várost pl így: [link]

igaz nem szeretem a naruto-t de le a kalappal kishimoto előtt, pl most még a fővárost sem terveztem meg, de viszont azt eldöntöttem, hogy a guild wars 2-ben az emberek városára mintázom, mert az hihetetlenül jól néz ki *.*

de am szerinted min kéne változtatni?

2013. aug. 27. 18:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Én szívesen olvasnám, érdekes történet (bár nem teljesen tiszta a sztori :D). Ha majd kész leszel,és felteszed valahová írj linket légyszi :))
2013. aug. 28. 01:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Mindenféle képpen. Linket tudsz küldeni?
2013. aug. 28. 19:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is szívesen elkezdeném, nekem tetszik a történet felvázolása. ^^
2013. aug. 29. 02:09
 19/20 A kérdező kommentje:
először mindenképpen legalább 10 fejezetet elkészítek, ami valszeg nem 2 perc, utána persze kiteszem ide a linket :) viszont ha gondoljátok feltöltöm a szereplők kézzel rajzolt képét :)
2013. aug. 29. 09:07
 20/20 A kérdező kommentje:
de sajnos csak kedden tudom feltölteni, mert camping-ezni megyünk (ott meg ugye nincsen konektor)
2013. aug. 29. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!