Olvasnátok a mangám? :s
tehát adott 2 kisgyerek (sötétbőrű felemás szeműek) akik végignézik ahogy kegyetlenül halálra verik az anyjukat és utána (mint minden árva gyereket) beviszik a K.E.M nevű szervezetbe ahol harci képzést kapnak, hogy megvédjék az országot (mert fegyverszünet van jelenleg az ország két része között (keleti vs nyugati oldal))
a 2 testvérpár közül a fiú (fő-fő-fő szereplő :D) eleinte mogorva és nem szeretne senkivel sem barátkozni, de ez megváltozik, a lány meg hihetetlenül okos, kb ránéz egy emberre és elmondja a fél életét (mint sherlock :D)
és ugye megismerkednek másokkal is: egy pink hajú skizophrén csajjal aki már évek óta szenved a betegségétől, de a pszichológusok egyszerűen nem tudtak segíteni rajta, egy emos hajú fiúval (akiről inkább nem beszélek mert nem értenétek (még én se nagyon értem)) mindenesetre az "időben élt 4 évig" (aki annyira szeretné érteni annak elküldöm priviben), egy fiúval akit a macskák neveltek fel (am elkezd járni a főszereplő lánnyal) és egy szintén nagyon okos szőke óriásmellű csajjal (aki utálja a főszereplő lányt és szerelmes a főszereplő fiúba, am tudni kell, hogy az előbb felsorolt 5 embernek szörnyű, tényleg szörnyű múltja volt (az egyiket a híradóból merítettem na m1...))
és így 6-an alkotnak egy csapatot, védik a hazát, stb... na és kb róluk szól, a főellenségek, meg az előbb felsorolt szereplők olyan hozzátartozójuk lesznek, akik fontos szerepet játszottak a múltjukban.....
ezek alapján tetszik vki-nek?
v.v ezt a beszámolót szépen elcsesztem (igaz jó késő volt és épp néztem az üvegtigrist szoval milyen legyen :D) na m1, kb a lényegét kihagytam (figyelem a következő szöveget egy üzenetből másoltam be és elég hosszú, de nem muszáj elolvasni :D)
100 éve volt egy polgárháború amit az váltott ki, hogy az emberi munkaerőt lecserélték anti-testekre (ugyan olyanok mint az emberek külsőleg.... meg gyakorlatilag belsőleg is, mindenesetre nem tekintettek rájuk emberekként) na és a polgárság éhezett, mert senki sem igényelte már a munkájukat, ha van ingyenmunka, és így kitört egy háború a polgárok és a tudósok (akik jobbnál jobb anti-testekkel állnak elő), a munkáltatók (általában céges gazdag emberek, akik munkáltatták őket) a miniszter (akit jól lefizettek) és érthetően az anti testek ellen...
a polgárság kitanult bizonyos technikákat pl..: varázslás, túlélni egy robbantást, tökéletes íjászat stb.
és ezen képességek erejével legyőzték az anti-testeket, az ország ketté szakadt, nyugati (a K.E.M oldala) és keleti (az anti-k oldala) oldalra, na és akkor most fegyverszünet van, viszont háború után megalakították a K.E.M-et (ugyebár katonaság) és megalapították a 7 osztagot (kardforgató osztag, orvosi és tudósi o., lövész o., állat használó o., hangszerhasználó o. és robbantó o.)
na és ugye erre rá 100 ével a gyerekeknek meggyilkolják az anyjukat, szintén abban az időpontban a skizophrén lánynak megpróbálták átszabni a személyiségét, (érthetően ezért lett skrizo.)
az emos hajú fiú akkor került ki egy időparadoxon ból...
a macskás srác akkor búcsúzott el örökre a "nevelő apjától" (egy macskától xd)
a nagymellű lány húgát akkor verte halálra a nevelőapja (majdnem a csajt is megölte)
és mindenesetre ezek az időpontok nem véletlenül egyeznek.
a kb 17-19 éves szereplők mindig kapnak bizonyos küldetéseket (vagy ők maguk nyomoznak) mert arra tették fel az életüket, hogy felbontsák ezt az egész rendszert)
tudni kell am hogy ez a jövőben játszódik: tablet, multifunkcionális eszközök stb.
és kb. a közepe fele fognak majd rájönni, hogy ezt az egészet a saját múltjuk csinálja... mindenesetre most szeretném elkezdeni írni rajztáblán :) az első fejezetek már tudom is hogy miről fognak szólni: pici visszatekintés a főszereplők múltjába utána meg megismerkedés a többi főszereplővel és utána meg egy küldetés ahol összeboronálódnak és utána kezdik el a nyomozást
Őszintén nem vagyok oda a magyar mangákért, sem a fan mangákért. Nem a történettel van a probléma (általában) hanem a megvalósítás. Most nem azt mondom, hogy legyen profi mangaka rajz, de azért ha már valaki csinál ilyet vegye észre, hogy mi a ronda... (bocsi azoktól, akik ilyet csinálnak)
A történeted érdekes, bár tipikus, úgymond sablon dolgok is vannak benne. Ez az időutazós dolog nem tetszik benne leginkább. Személy szerint úgy vélem, hogy soha nem lehet időben utazni, akármilyen fejlett a technika, mert az idő csak előre megy.
Na de.
Ha esetleg néhány karakterről küldesz egy karakterlapot, akkor biztosabbra tudok válaszolni, de így, "egy próba"-ként belenéznék.
ez egy alternatív jövő, és igen az időutazás ugyan olyan valószínűtlen mint az, hogy miután meghalsz utána kis fekete ruhás emberkék fognak előtted össze vissza mászkálni, szomjazni fogsz, és rohadtul nem a mennyországban leszel (most bleach-re utalok)
direkt próbáltam ilyen sztorit kitalálni (időutazós) hogy elkerüljem a sablonos dolgokat, de inkább ezt ne egy ilyen shounen-nek képzeljétek el, hanem inkább horror-nak, mert úgy fogom beállítani (horrorban jó vagyok :DDD) harcjelenetek kevesebb mértékben lesz belőle kb olyan 35%-ban, a rajzolásról meg annyit, hogy világ életemben (abban a 13 évben) mindig embereket rajzoltam különböző szituációkban! de am ezért nem kezdtem rajzolni, mert ugyebár embereket jól rajzolok, de pl hogy rajzoljak meg egy várost pl így: [link]
igaz nem szeretem a naruto-t de le a kalappal kishimoto előtt, pl most még a fővárost sem terveztem meg, de viszont azt eldöntöttem, hogy a guild wars 2-ben az emberek városára mintázom, mert az hihetetlenül jól néz ki *.*
de am szerinted min kéne változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!