Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasnátok a mangám? :s

Olvasnátok a mangám? :s

Figyelt kérdés

tehát adott 2 kisgyerek (sötétbőrű felemás szeműek) akik végignézik ahogy kegyetlenül halálra verik az anyjukat és utána (mint minden árva gyereket) beviszik a K.E.M nevű szervezetbe ahol harci képzést kapnak, hogy megvédjék az országot (mert fegyverszünet van jelenleg az ország két része között (keleti vs nyugati oldal))

a 2 testvérpár közül a fiú (fő-fő-fő szereplő :D) eleinte mogorva és nem szeretne senkivel sem barátkozni, de ez megváltozik, a lány meg hihetetlenül okos, kb ránéz egy emberre és elmondja a fél életét (mint sherlock :D)

és ugye megismerkednek másokkal is: egy pink hajú skizophrén csajjal aki már évek óta szenved a betegségétől, de a pszichológusok egyszerűen nem tudtak segíteni rajta, egy emos hajú fiúval (akiről inkább nem beszélek mert nem értenétek (még én se nagyon értem)) mindenesetre az "időben élt 4 évig" (aki annyira szeretné érteni annak elküldöm priviben), egy fiúval akit a macskák neveltek fel (am elkezd járni a főszereplő lánnyal) és egy szintén nagyon okos szőke óriásmellű csajjal (aki utálja a főszereplő lányt és szerelmes a főszereplő fiúba, am tudni kell, hogy az előbb felsorolt 5 embernek szörnyű, tényleg szörnyű múltja volt (az egyiket a híradóból merítettem na m1...))

és így 6-an alkotnak egy csapatot, védik a hazát, stb... na és kb róluk szól, a főellenségek, meg az előbb felsorolt szereplők olyan hozzátartozójuk lesznek, akik fontos szerepet játszottak a múltjukban.....

ezek alapján tetszik vki-nek?

2013. aug. 26. 22:54
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
ja am úgy szeretném megtervezni, hogy shounen legyen de ne csak a harc legyen elsősorban, lesznek benne pl ilyen szerelmi háromszögek (töbmillió xd), és megpróbálok bizonyos jeleneteket olyan horrorszerűre megcsinálni...
2013. aug. 26. 22:56
 2/20 anonim ***** válasza:
Egy próbát mindenképp megér. Belekezdenék
2013. aug. 27. 00:44
 3/20 anonim ***** válasza:
egy ilyen mangát szivesen olvasnék :D
2013. aug. 27. 10:05
 4/20 Bino válasza:

Nekem tetszik az alapsztori!

Elküldenéd?

2013. aug. 27. 10:08
 5/20 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem olyan rettenetesen rossz, de azért nem is érdekelne. Gyenge közepes.

2013. aug. 27. 10:20
 6/20 A kérdező kommentje:
akkor szerinted min kéne változtatni?
2013. aug. 27. 10:23
 7/20 anonim ***** válasza:
Sztem csináld meg az első fejezetet és vhol tedd közzé,h mit szólnak hozzá a többiek. Pl. naruto-kun.hu oldalon volt régebben is magyar manga próbálkozás amit közzétettek
2013. aug. 27. 10:26
 8/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon szívesen elolvasnám. Nagyon érdekelne.( Am hogy élt az emo az időben???? O.o , mert ezt tényleg nem értem )
2013. aug. 27. 10:54
 9/20 anonim ***** válasza:
Egyébként a 7-essel egyetértek, meg azt hiszem Animeaddicts-on is lehet ilyesmit csinálni.
2013. aug. 27. 10:55
 10/20 A kérdező kommentje:

oké elmagyarázom xd (de tisztázzuk, hogy ez egy tényleg elég logikátlan dolog)

na szoval a srác táncolni járt (társastánc) ekkor volt 8 éves, a suliban viszont mindenki cseszegette mert hogy táncol, elfogytak a barátai, viszont a tánctanára (18 éves lány) mondta neki, hogy akkor majd ő lesz az új legjobb barátja, és a srác szerelmes is lett belé (kb mint mi kiskorunkba a disney hercegekbe na m1) viszont a csaj meghalt (megölték), (ekkor volt a srác 8) és megkérte a bátyját (lehet nem írtam, hogy ez a "nagyon" jövőben játszódik) hogy utazzon vissza az időben és akadájozza meg a csaj halálát, és ugye a bátyjának volt egy félig meddig kész időgépe, és akkor ez tök jó bulinak tűnt visszautazott viszont az öccse sorsát változtatta meg véletlenül, és akkor most van az, hogy az eredeti srác így elkezd bojongani az időben, látja, hogy mi történik vele, és hogy hogy változik meg a jelenje, de ugye senki sem látja, meg hallja, nem tud kommunikálni az emberekkel..... eközben a bátyja meg vissza akart utazni a jelenbe, de a jövőben dobta ki őt a gépe mikor az öccse 14 és baltával kezdi el őt üldözni, gyorsan leszalad a pincebeli laborába és valahogy visszahozza a reális öccsét aki 6 évig csak ott bojongott és nézte hogyan alakul a jelen, viszont a 14 éves énje akkor tör be baltával (mert teljesen őrült) és megöli a bátyját (mind 2-t megölte mert ugye így kettő van a jövő beli és a múlt beli, a szüleit is megölte) viszont a nagy ordibálást bejelentették és megérkezik a rendőrség, és az őrűlt srác így eltűnik az időben.......... (nem tudom hogy ki értette ezt így xd)

2013. aug. 27. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!