Könyvet írok, de nincs ihletem hogy tudnám folytatni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez egyébként mindig így van, már csomó regényt elkezdtem de mindig abbahagytam mert egyszerűen nem bírtam tovább folytatni, nem volt ötletem mármint fejben elképzeltem hogy hogyan akarom de nem tudom szavakba foglalni, mit tegyek?2013. aug. 24. 20:19
1/4 anonim válasza:
Ilyen nekem is szokott lenni. Én azt szoktam csinálni, hogy elkezdem előről olvasni a történetet, mintha nem is az író, hanem az olvasó lennék, és hagyom, hogy belemerüljek. Mire elérkezem arra a pontra, ahol megakadtam, általában már tudom, hogy mit akarok írni. Mivel olvasóként élem át újra a történetet, tudom, hogy az olvasó mit akar, mit vár el, vagyis hogy én mit akarnék, ha olvasó lennék. És mivel én vagyok az író, azt csinálhatok, amit akarok...
Lehet hogy kicsit zavaros, de nekem bejött, próbáld ki!
2/4 A kérdező kommentje:
Hűűű, ez nagyon jó ötlet, köszönöm!!!
2013. aug. 27. 09:43
3/4 anonim válasza:
Én is vissza szoktam olvasni. Szerintem ez a legjobb módszer:) nekem is beválik:)
4/4 A kérdező kommentje:
oké:)
2013. aug. 28. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!