Könyvet írok. Szerintetek érdemes folytatni? Vagy hadjam az egészet?
...Szóval, te helytállónak érzed magad erre a hatalmas feladatra?
-Eberon bólintott és elmesélte falujának és egyben családjának pusztulását.
-Magyarán kötelességednek érzed a küldetést? - kérdezte a második tanácstag látszólag kicsit együtt érzően.
-Igen - felelte határozottan.
-Akkor nincs más teendőnk, minthogy megvizsgáljunk, majd ha alkalmasnak találunk, akkor kiképezzünk.
-Készen állsz?
-Igen. - harsogta a férfi.
-Akkor most Imerithin megvizsgálja a fizikai és mentális erődet, majd megmondja, hogy mit gondol.
Ebben a pillanatban Eberon érezte, hogy az elméje nme az ő irányítása alatt van és vagy egy perc múlva, viszont újra a régi.....
Ennyiből nehéz messzemenő következtetéseket levonni, de a fogalmazással, szóhasználattal gondok vannak.
Vegyük a magyarán szót. Ezt csakis a magyar nép használja, érthető okokból, egy Eberon és Imerithin szereplőket felvonultató regényben szerintem semmi keresnivalója ennek a szónak.
"és vagy egy perc múlva, viszont újra a régi" - ez így nagyon magyartalan megfogalmazás.
Vannak benne helyesírási hibák is, de ez még nem akkora probléma.
Mint mondtam, ennyiből nem tudom megítélni, hogy érdemes a folytatnod.
Akkor fogadj meg tőlem egy jótanácsot!
Amikor valaki arról fog dönteni, hogy elolvassa-e a művedet vagy sem, abszolút nem fogja érdekelni, hogy ideges voltál-e amikor írtad, milyen problémáid voltak, vagy épp hányszor írtad át. Olyan munkát, amire magad sem vagy 100%-osan büszke, soha ne adj ki a kezed közül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!