Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok...

Milyen könyvet ajánlanátok egy olyan embernek aki utál olvasni?

Figyelt kérdés

Még általános iskola kb ötödik osztályáig szerettem olvasni az irodalom könyveimből meg mindig én írtam a legjobb fogalmazásokat, voltam ilyen versenyen ahol olvasni kellett de ez az elmúlt években változott. Már utálok olvasni, de szeretnék mert észrevettem, hogy alig van szókincsem, órákig ülök az üres lap felett mikor meg akarok fogalmazni valamit és a legrosszabb, hogy egyáltalán nincs fantáziám. Azt hiszem ezen segítene ha elolvasnék pár könyvet. Nincs érdeklődési köröm sem, unalmas, lusta ember vagyok de azt hiszem olyan érdekelne amiből lehet tanulni vagy nem is tudom. Mit ajánlanátok?

16/L

2013. aug. 22. 23:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, megint az előző vagyok. :) Csak most tűnt fel, hogy bár nagyon ajánlgattam a legyek ura előtti drámát, a címét és a szerzőjét azt nem írtam le... Hát igen, éjfél után már kihagy néha az agyam... :D Szóval Alice Sebold: Kommfortos mennyország c. könyvéről beszéltem. :)
2013. aug. 24. 18:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Próbáld ki Stephen King-et. Előtte elolvastam pár nyálas könyvet 16 évesen, de nem volt az igazi, aztán rábukkantam 17 évesen Stephen Kingre, és azóta is imádom, pedig utáltam olvasni....

azóta is ő a kedvencem:)

2013. aug. 28. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!