Ajánlana valaki jó könyvet majdnem 17 éves fiúnak? Anthony Horowitz könyveit nagyon szeretem, és a Robert Muchamore Kerub könyve is nagyon tetszik. Ezek mind iyen kémesek (amiket eddig olvastam).
Figyelt kérdés
Több oldalt is végig néztem és ajánlottak még Darren Shan könyveket és Percy Jackson sorozatot. Az utóbbi milyen könyv? Darren Shan nem annyira érdekel, olvastam tőle a Rémségek cirkuszát, de nem jött be. Még a 39 kulcs sorozatot ismerem, de nem tudom az milyen. Esetleg aki olvasta valamelyiket írjon véleményt. Várom a javaslatokat valami jó könyvre, de fiúknak szóló legyen és ne ilyen vámpíros meg vérfarkasos történet, ez távol áll tőlem.2013. aug. 19. 19:35
11/12 anonim válasza:
Ha überkirály,bizarr fantáziaregényt keresel: NEIL GAIMAN!
Az Amerikai istenek hosszú, de nagyon jó.
A Coraline, Sosehol rövid de nagyon ütős. Az Elveszett prófécia vicces, lightosabb de szintén nagyon jó.
Ha komolyat: Bradbury: Marsbéli krónikák
Vicceset és jót: Jonathan Stroud: Bartimaeus-trilógia, ez néhol egy picit lassú de egyébként irtó jó és nagyon vicces, könnyen olvasható. Dzsinnek, gonoszok, satöbbi.
Ha pedig úgy érzed hogy 17 évesen fantasy-n kívül is olvasnál már valamit: Mechanikus narancs, Száll a kakukk fészkére..
És szerintem is próbáld meg mégegyszer a Vámpír-könyveket, ha végigolvasod, hihetetlen élményben lesz részed. A Város-trilógia is nagyon jó.
A Vézna hóhért se hagyd ki! :)
12/12 anonim válasza:
A Sherlock Lupin és Ént tudom ajánlani ami nyomozós. De még a Narni Krónikáit, a Percy Jackson és az Olymposziak és ennek a 4 folytatásos részét (Az elveszett hős, ...) és a Percy Jackson és a görög isteneket (slengesen mondja el a görög mitológiát) ja és viccesen ( "távoltártotta a betegségeket, ... Justin Biebert és egyéb természeti katasztrófát" :) . Wzeket tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!