Tektek tetszik a barátnőm blogja?
Melyik bizonyul jobbnak?
Mondom nem én írom a barátnőm!!
Én is lány vagyok szóval nem járunk! :D
Én csak a szellemeset olvastam - elég is volt. A barátnődnek ajánlom, hogy foglalkozzon egy kicsivel - sokkal - többet a helyesírással illetve a fogalmazással, olvasással, mert, hogy így nem lesz belőle író, az olyan biztos, mint hogy én nem leszek miniszterelnök (bár... kitudja? :D ).
Bicigli - ez fájt.
Maga a külseje a blognak nem rossz, de az az oldalsó "szellem" valami förtelem.
Nem akartalak téged/titeket megsérteni, csak őszintén leírtam a véleményemet, amit remélem, megfogadsz.
nekem egyik se tetszik
tanuljon mega barátnőd helyesen írni, aztán visszatérhetünk a dologra
bicigli xDD még ilyet sem hallottam
NEM tudja, hogy az biciKli?
Nagyon kegyetlenül rossz... ez az igazság. A blog kinézete is förtelmes.
Amúgy meg te magad írtad őket... senki sem veszi be ezt a "barátnőm" dumát.
Tucatblog. Minden tininek legalább egy ilyen van. Szerintem. (Ezalatt azt értem, hogy egy celeb van a háttérben mindenféle csillogós méregdrága ruhája van (legalábbis a képeken) esetleg kapcsolatba kerül valami menő "zenekarral". Ennyi.Közben pedig az egész nagyon csajos)
Az előttem szólóknak igazuk van a helyesírásban.
Szerintem még várjon legalább egy évet a "barátnőd" a blogírással.
Én nem olvasnék ilyet.
"Másabb?" "Gyámam?" "a Lemez boltba dolgozok?" A szóköz meg, gondolom, hiányzik a barátnőd klaviatúrájáról.
Ne haragudj, nem bántásképpen írom, de ez minősíthetetlen. Legalább a helyesírást és a formázást raknátok helyre, mert így olvashatatlan. El sem jut az esetleges olvasó addig, hogy kialakuljon a történet, mert már az elején elszalad ijedtében a rengeteg ordítóan, orbitálisan alapvető nyelvtani hiba láttán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!