Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti szerettek olvasni? Miért...

Klaus7 kérdése:

Ti szerettek olvasni? Miért olvasnak olyan keveset ma már a fiatalok?

Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 20:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
jajj de menő azt mondani, hogy nem olvasnak a fiatalok mostanában :D nagyon nagyon sokan igenis olvasnak :D
2013. aug. 15. 22:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Hajrá, fiatalok, olvassatok sokat! Öröm látni, ha könyv van a kezetekben. Én mindig is szerettam olvasni, már 5 éves koromban ismertem a betűket.

Mik is a kedvenceim? talán a történelmi regények, mint pl. Az elátkozott királyok Druon-tól. De most olvastam Szentmihályitól a Gellért-et, Szent gellért püspök életéről. A vallási témájú könyvek fognak meg nagyon , főleg a szentek életéről.

De ismerek jó Sci-fiket is, mint Douglas Adams bácsitól a galaxis útikalauzt. Ha valami agyament dolgot akartok olvasni, melegen ajánlom:)))

Az Indul a Bakterház, amit legutóbb olvastam, az könyvben még jobb, mint filmbn!

2015. ápr. 8. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!