Mi a véleményetek azokról a 12-16 éves fiúkról, akik Vörös Pöttyöst, Leiner Laurát, Lakatos Leventés és +18-as Ulpiusos könyveket olvasnak (csak)?
Szóval fiús könyveket nem.
Szerintem állati fura, és kicsit ferde is. Vagy, ha van itt esetleg olyan fiú, miért nem olvas fiús könyveket?
Már az ovisokat érdekeli a nemiség, a kiskamaszoknál ez csak felerősödik, főleg a fiúknál. Így nem csoda, hogy erotikus könyvek érdeklik őket.
Én lányként krimiket, fantasyt, sci-fit, tudományos, thrillert és horrort szeretek olvasni, gondolom a te szemedben én is ferde vagyok.
Lakatos Leventét, Ulpiust egyáltalán nem ismerem, Vörös pöttyös meg az a misztikus regények, nem?
Mint már korábban is írták, had olvasson mindenki azt, ami érdekli! Ne legyél felszínes, aki elítél valakit, mert látta, hogy egyszer milyen könyvet olvasott.
Nem, azt hiszem, hogy félreérthető voltam. Nem arról van szó, hogy a gyerek elolvas valamit a szülei könyvespolcáról, ami nem neki való és egyszeri alkalom. Arról van szó, hogy CSAK és KIZÁRÓLAG ezeket a könyveket olvassa.
A Vörös Pöttyös meg elég változó, nem csak misztikus könyvek vannak, hanem többségben 15 éven felüli lányoknak való romantikus, szerelmi sokszöges történetek.
Ha neki ez jó...
Bár sok Vörös pöttyöst még én sem bírok megemészteni, mert annyira nyálas, pedig lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!